«Мені не вистачає любові!»: DZIDZIO зізнався, коли в нього з’являться власні діти

Коли ж чекати на поповнення у родині співака?

Поділитися:

Михайло, ця нагорода не від кіноакадеміків, а від людей! Тобі дістався приз глядацьких симпатій за фільм «DZIDZIO Перший Раз». Це вже друга нагорода від глядачів, тому що минулого року твоя перша «Золота дзиґа» була за стрічку «DZIDZIO Контрабас».

- Може, академіки не так відчувають, бо у мене це тільки другий фільм у житті! Люди відчувають, що я робив це саме для них і з щирою душею! Вони проголосували, бо знали, що має бути пара нагород, бо одна – це не виграш! Коли є пара, то вони будуть «цьоматися» і в них будуть маленькі дзиґенята!

У фільмі «DZIDZIO Перший Раз» тобі довелося і цілуватися з дівчиною, і взагалі грати кохання… Тобі, людині, яка зажди жартує, було важко?

- Я не звик так себе поводити на людях! Знімальна група налічує близько тридцяти людей…

І всі дивляться, як ти цілуєшся….

- Так! І коли ти робиш вже п’ятнадцятий дубль, то всі думають, що тобі сподобалося, і ти повторюєш це тисячу разів!

Наразі ти тренер вокального шоу «Голос. Діти». Як це тобі?

- У мене досвід є, я знаю, що таке працювати з дітьми і як їм відмовляти. Я знаю й таке, як батьки за останні гроші приїжджають зі всієї України, і як їм це важко дається! Я виплакав купу крокодилячих сліз, бо я дуже переживаю за них! Якщо хтось вважає, що я професійно не пасую до цього шоу, то я вам скажу: моя перша освіта – вокально-хоровий відділ у музичній школі, друга освіта – диригент симфонічного оркестру, та ще й естрадний вокал!

Якщо б ти не був DZIDZIO, то працював би з дітьми у музичній школі!

- Так! Якраз саме друга освіта диригента дозволила мені розкрити любов до режисури.

Хоч і дуркуєш, але чоловік ти вже дорослий… Вже сивина в бороду, біс у ребро! Чи не думаєш ти про своїх дітей?

- Прийде час і на це! Нюхом чую, що він десь недалеко, бо вже пора! Мені не вистачає якоїсь любові інакшої! Від публіки є, від родичів та близьких також, а то має бути якась інакша любов! Така дитяча любов, яка розкрила б мене інакшим чином!