«Мені подобається цей статус!»: акторка Катерина Кузнєцова зізналася, чи вільне її серце

«З цього приводу я не забобонна!»

Поділитися:

Катю, у «Скаженому весіллі 2» ти друга донька головного героя Василя Сердюка, який знову намагається  розстроїти весілля. Чи дивилася ти першу частину кінострічки?

- Звичайно! Мені хотілося «зробити» наречену зовсім іншою, аніж у першій частині, - це була моя професійна місія. Вона дуже схожа з батьком! Був такий момент, коли до мене підійшов режисер і сказав: «Коли ти сваришся з ним, то як і у нього, так і у тебе роздуваються ніздрі!».  Ми не рідні, але так сталося, що ми як тато і донька.

Ти – дівчина, у якої весілля було, але, на жаль, з чоловіком ти розлучилася…

- Ну, у нас не було весілля, тому що  була така важка ситуація у Києві. Я розуміла, що якось неправильно робити якесь гучне святкування, тому ми зробили це просто вдвох.

Ти й досі, окрім як у кіно, білу сукню не вдягала?

- Не було у мене такого, але дуже хочеться! Хочеться так, аби святкування було пишним,  тривало днів п’ять  і навіть, щоб була моя класна керівниця, яка плакала б. Тут треба чи не робити взагалі чи робити, але дуже пишно!

Ти не з тих акторок, які є забобонними. Є акторки, які не вдягають весільні сукні чи вельони на зйомки або ж не лягають у труну…

- Я навіть і у труну лягала, коли знімалася з «Квартетом І». З цього приводу я не забобонна, бо я розумію, що це образ і я - акторка, яка має робити все, про що мене просять.

Чи вільне твоє серце зараз?

- Вільне.

Чи багато залицяльників?

- Я така людина, якій якщо щось під час спілкування не сподобається, то я одразу скажу «ні». Дуже багато проектів, мандрівки, друзі – тому хтось є, когось нема… Мені подобається цей статус!

Сьогодні ми зустрілися з тобою напередодні Нового року. У тебе є традиція: зустрічати Новий рік з родиною, з батьками і обов’язково у Києві.

- Ми сидимо вдома, у нас обов’язково грає різдвяна музика. Оскільки ми з мамою досить довгий час не їмо м'ясо, то ми готуємо «Олів’є», але з тунцем – у нас є свої страви. Батько відповідає за соління.

Тобто, батько-футболіст ще й закрутки робить?

- Так! В нього ще є спеціальна домашня ковбаса. Він настільки все красиво сервірує, що навіть мама так не вміє!