«Мені завжди хотілося весілля десь на пляжі!»: співачка TAYANNA зізналася, навіщо приміряла весільні сукні

«Я собі пророчу весілля!»

Поділитися:

TAYANNA, сьогодні чорно-білий дрес-код. Ніби, має бути все таке стримане та лаконічне, але ти викрутилася: розріз на брюках неможливо не помітити.

- Це все чорне, а тут біле. Оскільки сьогодні в мене не було ні мами, ні няньки, і я була цілий день із сином, в мене було рівно 20 хвилин, щоб зібратися. Так склалося, що мені потрапив під руку цей одяг, і я сподіваюся, що він не розчарував нікого.

В тебе вдома першими під руку потрапляють саме такі штани. А що ще в тебе вдома є?

-  Такі чорні брюки в мене просто одні.

Не так давно у мережі з’явилася твоя фотосесія у весільних сукнях. Одразу почали говорити, що ти готуєшся до весілля, що в тебе є наречений. Зараз тільки ти можеш розставити всі крапки над «і».

- Я собі пророчу! Знаєш, як буває: спочатку ходять дивляться квартири чи будинки, аби намедитувати їх на майбутнє. Тому я так само приміряю собі весільні сукні, щоб напророчити собі весілля.

Ти з Буковини. Буковина – мекка весільних суконь. Це місце, де, мені здається, кожна дівчина змалечку мріє про весілля і весільну сукню. Ти – не з таких.

- У нас в місті дуже багато салонів, і наш чернівецький базар «Калинівський», де теж лише весільні сукні. Можна сказати, що Чернівці – місто-монополіст весільних суконь. Тоді в дитинстві мені здавалося, що це все - як повсякденний одяг, і мені завжди хотілося весілля десь на пляжі: одягнути купальник і ходити з нареченим навколо багаття, загадувати бажання і зізнаватися у коханні. Але після цієї фотосесії мені захотілося одягнути весільну сукню.

Зовсім скоро стартує національний відбір на «Євробачення». Чи знову ти його штурмуватимеш?

- Мені здається, що про це треба спитати у Данилка.

Ти вважаєш, що те, що ти не поїхала на «Євробачення» минулого року, це все ж таки провина Андрія Данилка?

- Він якось давав інтерв’ю, в якому він сказав, що якби на відбірковому етапі його не було б у журі, то поїхала б я. Тому якраз цього року мені хочеться спитати: чи варто мені туди йти чи ні?