«Ми не тільки мама й тато, але й чоловік і жінка!»: телеведуча Лілія Ребрик розповіла про першу романтичну подорож з чоловіком за 7 років спільного життя

Телеведуча розповіла про баланс кар'єри та родини

Поділитися:

Лілію, вітаю! Ми з тобою давно не бачилися. Тепер ти мама двох дівчат. Чи робиш ти процедури, ін’єкції, масажі? Скільки часу на тиждень приділяєш собі?

- На тиждень? Я взагалі нічого не роблю! Останнє, що робила, так це курс флоатінгу. Його мені подарували колеги після народження Поліни.

Це сон у спеціальній капсулі, яка наповнена рідиною?

- Так! Я реально заснула і дуже виспалася! Я хочу піти на курс масажу, тому що я й досі годую і розумію, що моя спина розривається від зігнутого положення. Інколи я засинаю в такому положенні, але розумію, що треба! Я думаю так: догодую дитину, піду у спортивну залу, приведу себе у форму… У мами, яка годує дитину, завжди на все є відмова: «Я ще годую! І можна з’їсти щось зайве, і поки не ходити до зали». Ось це поки що про мене!

Ведучим ранкових ефірів достатньо важко вести вечірні заходи. Ти щодня прокидаєшся о четвертій годині ранку, щоб бути красивою у кадрі вже о сьомій годині ранку.

- Я все одно б прокидалася о четвертій, тому що у Поліни, таке враження, є внутрішній будильник. Чітко за десять четверта вона встає, щоб її погодували. Я її погодувала і пішла на роботу. Чоловікові залишається відвести старшу доньку до школи та погуляти з малою. О дев’ятій я приходжу втомлена, але при повному параді. Він мені ще каву з бутербродом робить, і я тоді кажу: «Я ще нормально влаштувалася, тому що вдома прямий ефір ще той!». Коли не мій робочий тиждень, і мені доводиться все це виконувати, я кажу: «У мене чоловік просто золотий!».

Твоя старша донька тільки-но пішла до школи, молодшій ще немає року. У вас немає нянь…

- Я інколи сама не усвідомлюю, як ми справляємося. У мене роботи більше у першій половині дня, а у чоловіка – у другій половині. І це за виключенням вистав, які я граю ввечері, тож інколи малечу я беру з собою в театр, і вона в мене за лаштунками. Як моя мама каже: «А хто з дитиною?», а я кажу: «Хто вільний, той й з дитиною!». В принципі, нянь вистачає! Нещодавно у нас з чоловіком була робота у Відні, і ми вдвох виїхали на два дні. Це було для нас подією, бо ми вперше залишили двох дітей на бабусю. Ми зрозуміли, що нам, дорослим, треба не забувати, що ми не тільки мама й тато, але й чоловік і жінка!

Як провели цей час у Відні?

- Неймовірно! За сім років нашого спільного життя це була така перша подорож вдвох! Наші стосунки зав’язалися якось одразу, все відбувалося дуже динамічно: то я завагітніла, то почалися інші клопоти, то я вже народила… І ми скрізь подорожували лише втрьох!

Проблеми першачка відходять на другий план, коли є ще молодша дитина. З якими проблемами першачка зараз стикається ваша родина?

- Вона у класі наймолодша, тому що в неї день народження 30 серпня. І 1 вересня вона одразу в шість років пішла до першого класу. Вона така ще маленька! Хоча, може, це для мене вона така. Вона нещодавно знялася в кіно: пройшов серіал за її участі, в я кому вона грала безпритульну. Я якраз у цей час народжувала. Їй доводилося їздити на знімальний майданчик з водієм, а я вчила з нею тільки тексти вдома. Це перший серіал, який я дивилася від початку і до кінця, і плакала! У кінці я просто не могла заспокоїтися!