"Ми так ходимо вдома щодня" - подружжя Бабкіних прокоментувало свою скандальну оголену фотосесію

Сергій Бабкін із дружиною задоволені результатом

Поділитися:

Сніжано, Сергію, до десятиріччя шлюбу ви знялися у чуттєвій фотосесії, яка наробила багато галасу.  У цій фотосесії ви, скажімо так, позуєте «ню».

-Насправді, у цій фотосесії лише дві фотографії у стилі «ню». Не вся фотосесія була «ню».

-Ми хотіли зробити таку фотосесію ближче до землі, води, трави, щоб вона була природною. До нас надійшла пропозиція: «Ви ж актори, давайте Адам і Ева. У нас є бежеві шорти, тілесне плаття». На що Сергій відповів: «У бежевих шортах я не буду фотографуватися! Я актор! І якщо ми Адам і Єва, то ми робимо це по-справжньому».

А тобі довелося вже скоритися, я так розумію.

- Я скорилася, так.

- Ну уяви мене у цих бежевих шортах, це ж жах якийсь! Це було б жахливо, якщо ми б були в шортах та майках. Ці фотографії як не можна краще виявляють нас і наше існування по життю. Ми – відкриті, щирі та голі перед людьми.

В інтернеті ця фотосесія наробила багато галасу. Люди дивуються: «Як так можна? Діти ж дивляться?». Як ви сприймаєте таку критику?

- Коли наші діти подивилися, то сказали: «Класно», і нічого більше, адже вони в нас не закомплексовані. А мама Сергія зателефонувала і сказала: «Синку, навіщо?».

- Доросле покоління сприйняло це зовсім інакше. Діти сприйняли нормально, тому що ми вдома так завжди ходимо - папа з мамою, як зранку.

Чи думали ви, якою буде реакція, і якою зрештою, вона була в однокласників ваших дітей та батьків однокласників?

- Батьки дітей з нашої школи – у захваті! Вони сказали: «Це ж як Джон Леннон і Йоко Оно».

Тут фотосесія була зі спини, і ніби так здалеку, та люди хочуть ще!

- Звичайно, треба йти далі і не зупинятися!

У цій фотосесії  ви позували вдвох. А якщо б Сніжану запросили знятися оголеною для чоловічого глянцю, чи ти не був би проти?

- Я би дуже хотів. Я б цей журнал потім носив би завжди у себе під серцем.