Михайло Поплавський анонсував гучне святкування 70-річного ювілею: "Почуваюся на 45-50!"

"Це буде ексклюзивний ювілейний концерт!"

Поділитися:

Михайле Михайловичу, у серіалі «Великі вуйки» ви зіграли міністра інфраструктури. Чи не є це натяком на те, що хочете зайняти цю посаду?

- Я можу бути на будь-якій посаді! Сьогодні йде зміна політичних еліт на молодь – це тренд! Нам, старшим та досвідченим поколінням, потрібно тільки допомагати! Зараз у політичній системі дуже амбітна та креативна команда!

Наразі серед депутатів дуже багато випускників Київського національного університету культури і мистецтв. Як ви це оцінюєте взагалі?

- Парадокс: ті, що вчилися на «відмінно» - не депутати, а ті, хто на «двійки-трійки» - депутати. Головне – не оцінка!  Ми готуємо студентів не до іспитів, а до життя – саме така наша відмінність від інших ВНЗ.

Цього року ви святкуватимете ювілей – 70 років…

- А  я почуваю себе десь на 45-50 років. Мені кажуть, що мені «приписали» років 15, аби я раніше пішов на пенсію. Не знаю, наразі вивчаю це питання… Може, хто не знає – мій день народження 28 листопада, це на всяк випадок, щоб ніхто не забув!

Щоб приходили і вітали…

- Так, навіть без запрошень.

У грудні у вас великий ювілейний сольний концерт. Після великих концертних шоу Monatik, гурту «Время и Стекло» треба чимось дивувати… Чим будете вражати ви?

- «Время и Стекло» і Monatik – не мої конкуренти. Це буде ексклюзивний ювілейний концерт! У заході братимуть участь цікаві VIP-гості. Найголовніше – будуть нові пісні: «Жінка-свято», «Ніно» українською мовою… Я не можу розкривати усі таємниці, тому що потрібно дивувати!