Міла Йовович: Я дуже близько до серця сприймаю все, що відбувається в Україні

Гостею Love Ball Наталії Водянової у Парижі стала голлівудська акторка з українським корінням.

Поділитися:

Наталія Водянова розповіла як вийшла на подіум через 3 тижні після 5-их пологівАкторка активно стежить за подіями в Україні і навіть збирала кошти для людей, які постраждали на Майдані.

- Міло, для вас Париж особливе місце. У цей свій візит ви встигли побувати на показах і відвідати благодійний бал Наталії Водянової.

Я давно хотіла приїхати на Love Ball, ми з Наталією про це говорили і я щаслива, що нарешті змогла це зробити! Тиждень моди, який зараз відбувається тут, в Парижі - це чудово, я люблю відвідувати модні шоу, але завжди хочеться ще і підтримати якусь гарну мету.

- Ви прихали в Париж з дітьми. Ви взагалі з ними подорожуєте, не дивлячись на те, що наймолодшій рік.

-Звісно, дівчата повинні бути з батьками, це так цікаво. Моїй старші доньці 8 років, вона з нами пішла на показ Chanel. Навіть Карл Лагерфельд її пам'ятає, коли вона ще у животику була. Молодша зараз також з нами. Це приємність для нас - подорожувати з дітьми.

- Останні роки ви активно стежите за подіями в Україні, навіть збирали кошти у своїх соцмережах для людей, які постраждали на Майдані.

-Я дуже близько до серця сприймаю все, що відбувається в Україні. Бачити, як мій народ страждає, бачити, як українці переживають революцію, війну — дуже важко. Страждання моєї країни розбиває мені серце. Звісно, я хочу зробити усе, що в моїх силах, щоб допомогти.

- В вам хотілося б приїхати в Україну?

- Я б дуже хотіла, мої родичі також хотіли б побачити родину. В мене там вже рідних немає і мені насправді там нема чого робити. Але я хотіла б приїхати тільки через підтримку українських людей. Приїхати і надати людям якоїсь моральної підтримки.