«Міс Україна 2008» Ірина Журавська зізналася, чи спілкується зі своїм екс-чоловіком Миколою Тищенком

"Я зараз щаслива!"

Поділитися:

Ірино, вітаємо «Міс Україна 2008» на конкурсі «Міс Україна Всесвіт 2019». Мені здається, що ми з вами не спілкувалися, мабуть, останні років вісім… Чим ви займалися весь цей час?

- Я займалася родиною, дитиною і вже рік як працюю.

Як конкурс краси допоміг вам у вашому житті? Всі пам’ятають вашу історію про те, що на той час радником міського голови Києва, Леоніда Черновецького, був ваш дядько, і тому говорили, що саме завдяки йому ви перемогли у конкурсі…Чи допоміг вам все ж таки титул?

- Особисто у моєму випадку – він мені не дуже допоміг! Було багато пліток, і у вісімнадцять років я це важко переживала. Я вважаю, що дівчина, яка перемагає, повинна бути віком 23-25 років, щось із себе представляти, мати щось у голові, аби не тільки показати, але й розповісти.

Всі пам’ятають, що вашим колишнім чоловіком був Микола Тищенко, нині вже народний депутат України. Чи підтримуєте ви з ним зв'язок?

- Ні.

Потім у вас був другий чоловік, від якого ви народили дитину. Чи зараз ви заміжня втретє?

- Я зараз щаслива, і у мене нарешті все добре! У мене дуже серйозний чоловік.

Ви жили не тільки в Україні, але й в Росії. Наразі ви все ж таки повернулися на батьківщину. Яка ви мама?

- Дуже лагідна! Я його дуже люблю! Мій син займається футболом, наразі ходить до дитячого садку, а у наступному році ми підемо до школи. Щодня ми займаємося англійською мовою, ходимо до басейну – я хочу зробити з нього справжнього чоловіка, який ніколи не буде ображати жінок!