MONATIK та Надія Дорофєєва заспівають дуетом: Ексклюзивні подробиці про зйомки спільного кліпу у Франції

Співаки зняли спільний кліп.

Поділитися:

Bonjour, мадам Дорофєєва та мес'є MONATIK. Ви щойно з Лазурового узбережжя Франції, де знімали кліп на спільну дуетну пісню, яку зовсім скоро презентуєте.

- Ми дуже раді тому, що це нарешті сталося.

Ви родинами товаришуєте? Ви й Новий рік зустрічали разом.

- Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Я розумію, що хтось із вас загадав бажання про спільну пісню під новорічною ялинкою. Хто це був?

- Точно я, напевно! Я хочу сказати, що, по-перше, це був чарівний Новий рік. Вперше ми відпрацювали усі концерти до Нового року, і для нас було великим щастям зустріти це свято родиною. Ми зустріли Новий рік разом із Дімою. Десь після другої години ночі, коли ми почали обмінюватися музичними темами, Діма почав хвилюватися. Він каже: «Я зараз хочу поставити демо-запис, але ви не звертайте особливої уваги, бо він ще не готовий».

- Я пам’ятаю, що я грав його на маленькому синтезаторі, і хотів показати ідею.

- І коли Діма показав пісню, то мені дуже сподобалося, тому що вона виявилася дуже сексуальною.

Яку назву має пісня?

- «Глибоко…»

У цьому дуеті показана прекрасна половина гурту Время и Стекло. Чи не ревнує Позитив до того, що ти тепер з іншим хоча і на одну пісню?

- Я скажу так: я поважаю свободу Позитива у гурті MOZGI. Дуже ревную і не буду казати, що мені все одно. Я розумію, що всі повинні розвиватися. Так само і Позитив: він ревнує, як тут можна не ревнувати? Але він і розуміє.

Спільний кліп ви вирішили зняти на Лазуровому узбережжі у Ніцці. Чому саме там? Мало того, що зараз «гарячий» сезон, мало того, що Лазурове узбережжя – найдорожчий курорт серед усіх середземноморських курортів. Так ще треба везти з собою цілу команду! У скільки обійшовся кліп?

- Не набагато дорожче, ніж ми знімали в Одесі.

Це Одеса така дорога чи Лазурове узбережжя подешевшало?

- Мені здається, що це дорогі ідеї. Такої краси і такого стилю я не бачила ще ніколи і ніде. Це така планка, яку ми всією командою перестрибнули. Як можна ще зняти щось краще після цього кліпу? Ми дуже задоволені знімальним процесом! Справді, це не дешевий процес зняти кліп. І що схоже між моєю командою та командою Діми: усі гроші вкладаються не в дорогий відпочинок, а в подальшу роботу.

Кліп може коштувати від тридцяти тисяч доларів і вище. І насправді, планки не існує…

- Коли ти об’єднуєшся компаніями, то це виходить, як зняти в Одесі для кожної компанії.

Ви дві творчі окремі одиниці. Якщо ви вже зважилися на спільну пісню, то в чомусь спільну мову знайшли. Але чи були суперечки?

- Як з цією людиною взагалі можна сперечатися та сваритися?

- Дуже багато було сміху. Саме через сміх було зіпсовано багато дублів. Нам потрібно було бути серйозними, і дивитися один одному глибоко в очі.

- У мене щічки «сміються», а у Діми – кутик рота. Ще не відкрита одна грань Діми Монатика: він класно жартує, і в нього чудове почуття гумору. Діма знущався наді мною у кліпі: замість того, щоб підіграти мені як партнер, він починав сміятися. Це, насправді, були найвеселіші зйомки у моєму житті.

- Зараз, справді, час колаборацій. Зараз момент, коли потрібно експериментувати та щось шукати. Це часто здається чимось небезпечним, але це є вихід із зони комфорту, і це потрібно робити. Не бійтесь експериментувати і шукайте себе!

Бажаємо вам, аби ваша нова дуетна пісня стала справжнім хітом, і розірвала всі чарти!