Надія Дорофєєва розповіла, хто носить її одяг після неї

"Мені здається, що інколи вона приїжджає  просто забрати речі… "

Поділитися:

Надію, сьогодні тут вшановують найстильніших людей за найяскравіші виходи минулого року. Ти серед цих людей.

-Я запам’ятовую усі свої наряди. Найулюбленіший образ, напевно, із червоних доріжок… Коли я вдягаю сукню, а я дуже рідко це роблю. Можна сказати про образи, які я надягала на церемонію «М1» та «YUNA-2019». На «YUNA-2019» в мене була така смішна сукня – тільки для вас, ексклюзив! – волохата сукня, і здавалося, що начебто я була без депіляції. Але я обожнюю експерименти та провокації!

Ти намагаєшся щодня вдягатися так, ніби не на червону доріжку, але на світський захід так точно. Тобі не набридає щодня прикрашатися?

- Мені дуже приємно, що ти так вважаєш, тому що я намагаюся мати такий вигляд! Колись мені розповіли історію про одну артистку, яка навіть з потягу виходила при «параді». Я тоді подумала, що справжній артист і має мати такий вигляд! Дякувати Богу, що ти не бачиш мене, коли ми їздимо у концертні тури, тому що це жах! Я можу в якомусь домашньому взутті виходити на заправках і там їсти, мене навіть можуть не впізнавати, тому що я виглядаю не дуже гарно, бо втомлююся. А в Києві я переважно ходжу у спортивному одязі.

Судячи з фото, ти щодня одягаєш щось нове. Куди ти віддаєш той одяг, який вже не носиш?

-Моя мама забирає! Мені здається, що інколи вона приїжджає  просто забрати речі… Вона збирає великі валізи, їде додому і дарує всім, кому потрібно!