Надія Дорофеєва в якості тренерки «Ліги Сміху» боїться, що її попросять пожартувати

Співачка розповіла, як почувається  в новому амплуа

Поділитися:

Цього року Олексій знову змагається у номінації сам з собою: гурт Mozgi  з гуртом  «Время и стекло».  Хто ж цього разу переможе?

-Якщо вони візьмуть цю премію, я буду плакати, але цього ніхто не побачить.

-Як ти можеш так говорити?  Я ж твоя друга половинка  в роботі. І там, і тут - моя творчість. Це  як сік однієї фірми, є яблучний, а є вишневий.

Надю, ти вже і дизайнеркою була, і співачкою, танцюристкою, бізнес-вумен, а зараз ти ще й гумористка. Як воно – сісти у крісло тренера «Ліги Сміху»?

-Це найстрашніша річ для мене. Я раніше не знала, що я гумористка. Коли мене запросили, я запитала, чому саме я? Мені відповіли: Юрій Горбунов - він не професійний гуморист, але як він себе проявив круто! Саме тому, мені здається, запросили і мене. Мене і Влада Яму. Ми сидимо поруч і жартуємо, щоб нам не дали слова та не попросили пожартувати.

Надю, ти прихильниця корейського стилю, але нещодавно була на тижні моди у Нью-Йорку. Щось собі пригледіла?

-Я ніколи не любила Філіпа Плейна, але шоу було неймовірне! Там були роботи, Ірина Шейк, НЛО, я такого в житті не бачила! І мені сподобалися речі, навіть з камінцями. Я була одягнена у речі від українських дизайнерів, і на мене кидалися фотографи з Нью-Йорка, хоча там мене ніхто не знає. Усім сподобалися речі і я дуже пишалася нашими українськими дизайнерами.