Надія Савченко перерахувала довгий список своїх залицяльників: «Політики, бізнесмени, бандити, військові...»

«Великий набір!»

Поділитися:

Надіє, минулого року на дні народженні Дмитра Гордона ви епічно танцювали під Вєрку Сердючку. Я так розумію, що сьогодні вечір тільки починається…

- Так, звичайно. Після того, як я відстояла на акції, змерзла на Майдані, випила 100 грамів міцного коньяку, я ще й затанцюю, запалимо! Нагадаю вам: минулого року я перебувала в українській в’язниці. Василь Грицак, той, хто садив мене до в’язниці, зараз разом зі мною на дні народженні Дмитра Гордона.  Я думаю, що сьогодні я буду танцювати не під Вєрку Сердючку, а все ж таки з Василем Грицаком!

Ви з тих жінок, що за словом у кишеню не лізуть. Чи можете ви підійти до людини і в очі сказати, що про неї думаєте?

- Звичайно - у кабінетах, на політичних аренах, на Майдані. Сьогодні ми зібралися на день народження Дмитра Гордона, і в принципі ми всі залишаємося толерантними і ввічливими людьми, аби не зіпсувати свято імениннику. Тому – не сьогодні!

Як зараз складається ваше особисте життя? Пропозицій вийти заміж зараз більше, аніж тоді, коли ви були народною депутаткою?

- Так, але поки що чоловіків стримує тільки одне: я ще й досі під судами за нібито скоєння терористичного акту. Тож, поки чоловіки думають, хто може розділити зі мною мою непросту долю.

Хто кличе заміж Надію Савченко?

- Політики, бізнесмени, бандити, військові, прості хлопці-робітники, будівельники – великий набір!