Надія Дорофеєва розповіла те, про що не хотіла говорити на «Танцях з зірками»

Співачка присвятила фінальний танок у «Танцях з зірками» померлому тату 

Поділитися:

Вперше в історії  українського проекту «Голос. Діти» ви обидва сіли в одне крісло, це вперше крісло парне. Не так багато часу у вас є для вибору, бо дитина співає півтори хвилини, а потрібно самому вирішити і порадитися. Як було?

-Дуже важко. Звісно, що ми сварилися, коли я бачила гострий погляд від Позитива, коли він казав мені очима «ні», а я хочу натиснути. Іноді я сама натискала.

-А я потім сердився.

Сьогодні на концерті у вас величезна аудиторія дітей. 

-У нас на концертах часто бувають немовлята. Питаємо: «Як так?» - «Він їсть під ваші пісні, засинає, прокидається». Так, реально приходять з немовлятами.

Якщо на концерти ходять діти, то чогось на концертах робити не можна: занадто короткі спідниці, відверті танці.

-Не зовсім так, це не наш випадок. Звісно, нас люблять за короткі спідниці та костюми, діти навіть шиють такі костюми прикольні.

Шоу «Голос. Діти» виходить одразу після «Танців з зірками». І  ось Надія Дорофеєва сидить по одну руку з конкуренткою Наталею Могилевською, по іншу - з Дмитром Монатиком, який судив проект.

-Хочу зізнатися чесно, що з Дімою ми дуже дружимо, я обожнюю їхню родину. Ми плануємо колись зробити дует. Але на проекті ми будемо за наших дітей боротися до кінця. 

З Наталею Могилевською як? Ти говорила про те, що це артистка, яку ти ще слухала у школі.

-Так і є. Хочу сказати, що я щаслива від того, що наша пара посіла друге місце, у Наталії колись було друге місце і всі обговорювали, що вона не перемогла. І зараз мені пишуть класні повідомлення: «Ми за вас вболівали». Я розумію, що це гарна підтримка.

В наступному сезоні  можна відправити Позитива. 

-Було дуже шкода Надю, тому що вона спала по 3 години. Це були і травми, і морально це складно. Я подивився і думаю, що це дуже складне рішення.

Свій танець у фіналі ти присвятила тату, який помер. Наскільки важко тобі було виходити на паркет з цими емоціями? Чому ти це вирішила зробити наприкінці проекту?

-Не можу про це говорити, є така проблема. Але станцювати я змогла. Ми не розповіли про це у щоденнику, вирішили з Женею не займатися маніпуляцією, щоб за нас голосували. Просто хотіли станцювати танець. Моя історія про те, що вітчим іноді буває більше татом, ніж рідний тато.