Настя Каменських прокоментувала, чи дійсно вона зробила ринопластику

Співачка прокоментувала своє ставлення до пластичної хірургії

Поділитися:

Багато років тому ти була вже «найкрасивішою» українкою за версією журналу VIVA! Всім видно, що ти погарнішала за останній час. Позаочі кажуть, що ти зробила пластичну операцію, щось собі підтягнула, обрізала, ринопластику зробила. Що з цього правда?

-Я виступаю проти ін’єкцій та операцій. Мені зараз 30 років, мій косметолог вже починає натякати, розповідати про мімічні зморшки, казати, що мені вже час щось робити. Я відмовляю, вона каже, що нагадає мені про це ще через півроку. Я максимально хочу прожити цей період. Бо мені ж колись буде 40, 50, 60 років. Ось тоді, можливо, я щось буду робити. Але зараз мені все подобається.  30 – золотий вік. Ще молода, Але вже досвідчена.

А що стосовно того, що ти зробила пластичну операцію?

-В Америці ми зустрілися з подругою. А вона каже: «Бачу, носик гарно тобі зробили». Я кажу: «Дякую за комплімент». Бо це значить, що він ідеальний. Я нічого не різала, але це значить, що він ідеальний.

Місяць в Америці, як правило, вдається взнаки: увесь цей американський фаст-фуд, усі починають набирати вагу.

-Ми були там величезною компанією, в супермаркеті я обирала ягоди, фрукти, яйця,  курку, вівсянку. А хлопці брали чіпси та пончики. Кажу: «Навіщо ви це все берете?» – «Не чіпай». Я не їла бургерів, але їла папаю, манго, але це також впливає. Я додому привезла десь три кілограми, але їх вже немає, тому що я пішла одразу до спортзали.

Сьогодні ти танцювала танго на церемонії з Дмитром Дикусаром.

-Зробили пісню «Это моя ночь» в обробці в стилі танго. І я розумію, що чогось не вистачає, якоїсь дії, і за три дні до премії вирішуємо танцювати. Діма каже: «Потрібно танцювати». Я не танцювала, не можу сказати що я супер-тангера. Але мені здається, що номер приголомшливий.