Настя Каменських розповіла Каті Осадчій про своє падіння та смертельну небезпеку

Лікарі заборонили співачці ставати на ногу, тому Настя Каменських зможе давати концерти лише на милицях.

Поділитися:

У новому випуску Світського життя, який вийде в ефір цієї п'ятниці о 22.00, Катерина Осадча завітає до лікарні, де після невдалого стрибку з парашутомКаменських опублікувала відео невдалого стрибка з парашутом, який ледь не коштував їй життя оговтується співачка Настя Каменських. 

Минулого тижня прихильники зірки були вражені новиною, що під час екстремального випробування Настя Каменських ледь не загинула – у неї не відкрився головний парашут і вона під час приземлення зламала ногу.

Я досі бачу цю картину, коли я легко торкнулася землі, а нога кудись в інший, неправильний бік, вивернулася, – емоційно згадує Настя. – Я ще не зрозміла нічого. Перша думка: чому це трапилося саме зі мною?

Співачка розповість, що саме цього дня вирішила відзняти перше відео для свого відеоблогу і гадки не мала, який результат отримає наприкінці стрибку. Настя Каменських ексклюзивно покаже Катерині Осадчій моторошні кадри свого першого стрибка з парашутом. 

Буду давати концерти на милицях, – сміється Настя, якій лікарі заборонили ще довго наступати на ногу. – Так роблять відомі закордонні зірки. І я буду. Впевнена, багато людей захочуть на це подивитись. 

Каменських в подробицях розповість, що саме підштовхнуло її до цієї пригоди, як вона після цього переосмислила своє життя та чому вбачає у цій травмі знак долі. На скільки вона вибула зі строю і коли повернеться на сцену. А ще – чим буде займатися в період реабілітації та як планує зберегти у гіпсі гарну фізичну форму.

Не пропустіть! Усі подробиці – у Світському житті у п'ятницю о 22.00 на 1+1.