Настя Каменських взялася продюсувати свою маму: «Вона була на сцені 30 років тому!»

«Звичайно, я можу їй допомогти...»

Поділитися:

Настю, сьогодні у тебе один з найяскравіших номерів на премії «M1 Music Awards 2019», у якому задіяні травесті-діви.

- У мене не тільки травесті-діви, у мене є дівчата з пишними формами, худенькі – всі різні, але всі особливі. Я хотіла показати цим номером і своїм кліпом, що неважливо якої ти статі чи орієнтації, важливо те, який ти сам є і як до себе ставишся. Себе треба любити!

Ти повернулася з Мексики, де твоя пісня «Elefante» грає звідусіль: на різних радіостанціях і навіть в авіалініях. Чи відчула ти вже свою першу популярність у Мексиці?

- Так, я відчула це, бо коли ти просто йдеш у парку, до тебе підходять люди, фотографуються і кажуть: «Ти така гарна!». У цій пісні я поєднала латиноамериканські ритми з українською сопілкою. Це дуже важливо для мене – не просто заспівала латиномовну пісню, ні, я привезла туди трошки своєї культури.

На «Вечорі прем’єр» ти вперше в Україні заспівала цю пісню…

- Взагалі дуже дякую за те, що запросили, для мене це важливо! Мене більше навіть вразив виступ моєї мами з Аллою Кудлай на «Вечорі прем’єр»!

Я так розумію, що ти взагалі почнеш продюсувати маму…

- Звичайно, я можу їй допомогти, але великими словами кидатися я не буду. Мені здається, що коли всі побачать цю пісню на «Вечорі прем’єр», то я кажу: «Вони навіть будуть конкурувати з Винником». Мама дуже хвилювалася перед цим виступом, бо коли ж вона там була на сцені – 30 років тому! Це не просто пішов там кудись і заспівав – це ж «Світське життя» і величезна сцена! Але ж впоралися, так що дивіться!