Наталія Могилевська розповіла, як обирала заміну Владу Ямі

Співачка розповіла, чому наважилася знову вийти на паркет «Танців з зірками»

Поділитися:

–Наталіє, кажуть про те, що двічі у одну річку не увійдеш. Ти цю істину спростувала і вдруге береш участь у «Танцях». Це виклик самій собі?

Я для проекту скинула 25 кг. Якщо ми з Ямою танцювали 8-10 годин, то зараз танцюємо 12, тому що я розумію - я повинна вийти на станцювати не гірше. Минуло 10 років. Найстрашніше для мене, якщо скарозповіла, чомужуть: «Якась вона заважка стала». Тому я, як навіжена, працювала, щоб вийти і бути на рівні.

–Як ти обирала собі партнера?

Безумовно, мені здавалося, що замінити Влада Яму неможливо. Це була найскладніша задача. «1+1» запрошували мене для знайомства з різними танцюристами, але я розуміла, що сучасні танці хлопець знає, але не знає бальні. Мені буде складно, адже мої ноги хоча б якось пам’ятають бальні танці. Або він - гарний педагог, але немає якогось вогню, пристрасті. Складно це пояснити. Хотілося щоб це було явище, адже нам доведеться багато працювати. Якщо чесно, я до чоловіків у житті так ставлюся: не дивлюся на якості, а слухаю серце, серце у перші секунди каже - він чи ні. Він просто дуже довго не приходив.

–Ти нам розповідала, що маєш мету - поміститися у сукню з «Танців з зірками» десятирічної давнини. Вийшло?

Так, я зараз у ньому.

–Ти вирішила свій перший танок танцювати у ньому. Чи приходять до тебе інші учасники з порадами?

На паркеті багато моїх колег, з якими я дружу. Ми, до речі, потоваришували з Оленою  Шоптенко. Коли мені стали казати: «Не йди в «Танці з зірками», ти знову хочеш програти Шоптенко? Я упокорила пиху, зателефонувала Олені і попросила її почати займатися зі мною. Ми місяць тренувалися, стали подругами. Багато моїх друзів на паркеті, а деякі мої учні, учень - сидить у журі.

–Дмитро Монатик.

Тому атмосфера така, що я максимально ділюся тим, що знаю.

–Ти розумієш, що більшість будуть дивитися на двобій між Могилевською та Шоптенко?

Після того, як ми місяць разом протренувалися, а потім разом з’їздили в Індію, думаю, що це не буде змагання.

–Сокиру війни закопали.

Так,  і посадили квіти любові.