Наталя Могилевська відповіла тим, хто не згоден з її перемогою в «Танцях з зірками»

Співачка продовжує займатися танцями

Поділитися:

Наталю, Ігоре,  вітаю вас з перемогою у «Танцях з зірками»! Ось ти, Наталю, прокинулася зранку у понеділок. Біля ліжка стоїть нагорода. Що ти робила в ці дні?

-Я прокинулася о 9 ранку, вигуляла собаку, як завжди, і увечері я вже тренувалася, займалася танцями.

Знову?

-Так. Більше того: у мене весь тиждень розписаний: або спорт-зал, або танці, я не хочу втрачати форму. 

Всі відгуки щодо вашої перемоги розділилися: хтось задоволений, хтось – ні.

-Усі були гарні та чудові, всі мають величезну кількість прихильників. Всі дуже старалися, дуже виросли. Ми не знаємо, кому ця перемога потрібніша за все. Можливо, на кар’єрному шляху Наді, а вона стане великою зіркою, я в це вірю, ця сходинка була важливою, найціннішою. Або ж для Олени з Ахтемом. Можливо, це для її планів, можливо, вона хоче відкрити школу, було потрібніше. А виявилося, що на даному етапі саме сьогодні ця перемога була потрібніша мені. А може, телеглядачам, які сказали: «Нарешті!» Моя основна перемога відбулася на першому танго, в принципі, я могла більше не брати участь. 

Ігоре, як тебе зустріли після перемоги у твоїй рідній Одесі?  В тебе там танцювальні студії. 

-Діти намалювали плакати, перевдягнулися в мене та Наташу. Одна дівчинка навіть  перевдягнулася у Катю Кухар і подарувала мені квітку.

Спільні танці матимуть продовження?

-Ти хотів би?

-Ми це обговорювали.

-У мене зараз будуть два концерти в Одесі, і я запросила Ігоря вийти на сцену рідного міста. І станцювати, бо його там просто розірвуть оваціями.

Ігорю дісталася вправна танцюристка, ще й з певним багажем: з попереднім партнером Владом Ямою, який сидів у журі. І тобі, Ігорю, діставалося. Не була уражена чоловіча гідність?

-Мене Наташа одразу підготувала.

-Глядачі не люблять зміни серед головних героїв в улюбленому серіалі. Скоріше за все,  буде багато негативних відгуків, але ти терпи, бо ти сильний, класний, крутий. Тебе полюблять, просто не одразу.

Ти з тих, хто може тренуватися з ранку до вечора цілодобово. Ви рахували, скільки годин провели на репетиціях за ці 2 місяці?

-Зустрічалися о 9 ранку, а закінчували о 9 вечора.

-Це у гарні дні. Іноді й до першої ночі працювали. 

Наталю, ти відмовилася від усього, що могло бути в цей час, зосередилася тільки на танцях.

-Я б не отримала задоволення, я б тоді розривалася, а я цього не люблю. Якщо я зголодніла - я хочу їсти, якщо я танцюю - хочу тільки танцювати. Якщо я кохаю, то хочу тільки кохати, а не займатися шоу-бізнесом. Тому я дійсно вивільнила собі 3 місяці і насолодилася у повну міру.

Хто кого більше тренував у залі?

-Ігор дуже достойно показав себе, як справжній спортсмен. Був спокійний, стриманий і навіть стримував мене. Дякую тобі за це! Але у залі це звір. Повірте мені. Впертий!» Так, встала, пішла працювати!» Ось такі стосунки. Зізнайся, було таке?

-Можливо.

-Я дуже багато разів ображалася і вимагала вибачень. А Ігор вибачення не просив, хоча моєму асистенту по секрету казав: «Я розумію, що був неправий, але не можу розводити сентименти». Одного разу прийшов з квітами.

Взагалі про непростий характер Наталі є цілі легенди, особливо у залі. Вона вимоглива. Ти не боявся погоджуватися вставати у пару з Наталею? 

-Я не знав наскільки вона така.

-Яка така?

-Складна. 

-Скажи, що тобі мій характер не подобався.

-Ні, навпаки - подобався. Тому і став у пару. Чого мені боятися?

Скільки, Наталю, ти партнерів перебрала? 

-Я не перебирала. Їх просто не могли найти. Історія була така: я сказала, що буду танцювати тільки з Владом Ямою. Але якщо б ти бачила мене у червні, коли Влад почав зі мною танцювати. Я була на 10 кг важче, а танцювала як Карлсон.

-Як морський котик.

-Це було смішно. І я Влада постійно питала: «Ну що - ти віриш, що у мене вийде?» І він мовчав. «Ну, ти віриш, що до вересня все вийде?» І він мовчав. І я не побачила достатньої віри в його очах. Терміново почали шукати партнера. Прийшло чотири Ігорі. І останній – Ігор Кузьменко - був також Ігорем.