«Не приховую того, що я мрію про донечку»: співачка Alyosha готова до третього декрету

Співачка зізналася, чи вагітна

Поділитися:

Альошо, зовсім нещодавно у гурту «Антитіла» вийшов черговий кліп, в якому знялися родини усіх учасників гурту. Родина Тараса Тополі також знялася у вигляді тебе. Зйомки кліпу проходили в режимі реального походу в Карпати. Як проходили ці зйомки? Чи не стало це випробуванням для вашої родини?

- Для мене це був перший у житті похід в гори. Він був неймовірно тяжким. Ми провели у Карпатах вісім днів. Ми бачили все: і дощі, і тумани, і сніг, і сонце, і спеку, і зливу. Окрім цього, були ще й броди, які треба було пройти, а на камеру їх треба було пройти взагалі декілька разів. А цих бродів було дев’ятнадцять! Тут в організмі вмикається адреналін, і ти розумієш, що треба просто берегти себе та, до того ж, ще комусь допомагати.

Чи не сварилися ви з чоловіком у цьому поході?

-Ні! Навпаки, ці моменти зближують.

В тебе також нещодавно вийшла нова пісня. Ця пісня про зраду. У тебе є власний досвід – вибачити зраду? І чи могла б ти вибачити зраду?

- Досвіду, на щастя, немає. А зраду вибачити могла б. Якщо це просто зрада і вона не носить під собою ніякого кохання, то чому й ні?

У пісні є такі слова: «зараз нас чотири сонця, скоро буде п’ять». Всі, ніби, роздивилися у цих рядках натяк на третю вагітність. Чи це так?

- Не приховую того, що я мрію про донечку, а коли вона з’явиться – тільки Господу відомо.