«Не знімати, я вдома сам роздягну!»: Потап прокоментував сукню Насті з відвертим розрізом, яку вона вдягнула на червону доріжку без спіднього

«Моя молода дружина дуже стимулює мене!»

Поділитися:

Хлопці, цього року 5 років премії «M1 Music Awards» - 5 років гурту «MOZGI»! Чи якось будете святкувати?

- Ти ж знаєш, як святкують «MOZGI»?! Та всі це знають - Київ закривається, коли ми святкуємо. Ми сьогодні у святкових образах, тому що 5 років нашому гурту, 5 років премії «M1 Music Awards», 20 років творчої діяльності Потапа і найголовніше – у Дяді Ваді народилася донька!

Ми чекали на це народження ще під час концерту «Вечір прем’єр» ,у якому ви брали участь. Власне, нарешті донька народилася!

- У мене вже є великий син і донька – це велике щастя!

Як доньку назвали?

- Софія.

У всіх у вас - сини. Чи буде вас якось змінювати поява доньки?

- Вадик точно змінився! Кажуть, доньки змінюють татусів, і вони стають добрішими. Вадик стовідсотково подобрішав!

Всі ці п’ять років премії у номінації «Гурт року» ви змагаєтеся з гуртом «Время и Стекло». Потапе, виходить так, що гурт, де ти артист проти гурту, де ти продюсер, весь час програє…

- Це наштовхує на те, аби ми більше працювали. Я навіть трошки схуд, коли я подивився на Позитива, бо мені набридли жарти на кшталт «Потап з’їдає всю їжу, подивіться на Позитива – одразу видно, хто продюсер!». А наступного року не буде видно, хто продюсер!

Може, не варто аж так…

- Ти знаєш, моя молода дружина дуже стимулює мене! Вона приходить додому у таких шикарних концертних костюмах! Сьогодні у неї був такий виріз на костюмі, що всі підходили до неї! Я сказав: «Настю, вдома не роздягатися! Я сам тебе роздягну!»