Ніна Матвієнко про свої експерименти з зовнішністю: «Мені нецікаво сидіти на лавці та їсти насіння»

Співачка вважає, що поважний вік – не привід не пробувати щось нове

Поділитися:

Ніно Митрофанівно, сьогодні ви сказали про те, що 46 років мріяли познайомитися з Монсеррат Кабальє.

-Щось в ній є таке, вона, мабуть, дуже близька своїм тембром з Україною. Слів не вистачає її велич оспівати. Думаю, що це божественний дар, який переноситься тільки серцем.

Як готувалися сьогодні до виступу?

-Як назло, як мій концерт - я хворію. В мене ще вчора ангіна була, а сьогодні молилася та просила Бога дати сил. Я дуже хотіла,  щоб вона відчула, що її всі чекали, щоб вона відчула, що ми всі – без понтів.

На концерті «Вечір прем’єр» ви всіх здивували образом: рожеві заплетені коси, рожева сукні, корсет. Яка була реакція ваших колег?

-Хтось написав «бомбезно», хтось – «божественно».

Яка реакція була у вашої родини доньки та зятя?

-«Мамо, браво!» Вона дуже завжди за мене радіє. Вони мене намалювали іншою, що я відстала, начебто, трохи. Та коли  я таке роблю, щоб вони подивилися, то кажуть: «Мамо, ви мене поклали на лопатки».

Окрім того, що ви виконали спільну пісню з Дмитром  Монатіком, ви ще й знялися у дуже експериментальній та провокативній фотосесії для сайту Jetsetter.ua.

-Коли  я прийшла до дівчат на фотосесію, вони мені показали перуки, вбрання, питають: «Ви не проти»? Кажу: «Давайте спробуємо!» Мені це самій цікаво. Мені не хочеться сидіти на лавці та їсти насіння, в шахи грати з дідами.

У вас ще є порох у порохівницях.

-Так, є багато пороху!