«Обидві були брюнетками…»: Потап розповів, як за лаштунками конкурсу «Міс Україна» до нього залицялися конкурсантки

"Я поправляю собі краватку, а вони мені кажуть..."

Поділитися:

Потапе, у своїй новій пісні, присвяченій Україні, ти заспівав зокрема й про дівчат. Сьогодні на сцені Палацу «Україна» будуть обирати серед най-най-най одну найкращу. За якими критеріями ти б обирав «Міс Україна»?

- Ну, мені подобаються високі красиві дівчата…

Брюнетки…

- Брюнетки…

Кудряві…

- Кудряві, так, але ж наша Україна різна. У нас є дуже красиві дівчата: і руді, і чорноброві, і русяві… Думаю, що тобі ще можна було також брати участь у конкурсі.

Там незаміжні дівчата, розумієш?

- Ага, а от я пройшовся там за кулісами, а вони мені: «Добрий день!». Я поправляю собі краватку, а вони мені кажуть: «Та красивий…». Дівчина під номер 12 сказала мені комплімент, а дівчина під номером 17 сказала: «Привіт, я вас так люблю» - обидві були брюнетками. 

Вони, певно, думають, що ти є у складі журі.

- Так, на всяк випадок!

Зовсім нещодавно у твого сина був день народження. Як святкували?

- Йому виповнилося 11 років, я зранку зненацька приніс йому кульки, потім він поїхав до школи, через 2 дні ми посиділи з батьками, поспівали пісень. Син казав усім, щоб дарували гроші, тому що він збирає кошти на комп’ютер. Я не знаю, назбирав він чи ні, але хлопець вже дорослий… Він вже заробив на зйомках у рекламі, йому мама навіть дала картку, на якій лежить його гонорар. Ми замовили йому на святкування дня народження його улюблених фокусників.

Напередодні нового навчального року твій син захотів пофарбувати волосся. Як його, по-перше, зустріли у школі з фарбованим волоссям, а, по-друге, як ви, батьки, це дозволили?

- Все, що я міг йому сказати: «Синку, я теж фарбував волосся - тепер подивися, що зі мною сталося!». Він просто сказав, що хоче пофарбувати волосся так, як у якогось футболіста, який йому подобається. Я йому відповів: «Добре, роби, що хочеш, але татуювання робити я забороняю!».