Оля Полякова з золотими крилами заявила, що підняла свій гонорар до 20 тисяч євро

Співачка каже, що намагається виправдати гонорар своїм шоу

Поділитися:

Олю, хоча тебе немає у жодній номінації у цій премії, ти вирішила зробити так, щоб все одно говорили тільки про тебе. Скільки людей тебе збирало та клеїли ці крила? Як їхала сюди? У вантажівці?
-У своєму  зірковому бусі, ця Золота Жар-птиця від Патока студія, ці крила від Анни Бублик. Збирали мене 5 людей. Якщо ти багато працюєш,  багато вкладаєш, то маєш право заявляти, що ти коштуєш 20 тисяч євро. 
В тебе починають рости золоті крила? 
-Аякже. Я просто гонорар підняла. 
І намагаєшся це виправдати?
-Так-так.
Чи важкі ці крила?
-Для реальної Золотої жар-птиці свої крила не жмуть. Це такий меседж всім, щоб вони не опускали  руки. Бо Золота Жар-птиця - це ви для себе і тільки ви для себе можете виконатибудь-яке своє бажаня.
Ти жінка витривала,  ладна на будь-що, але ж ці крила важкі. 
-В мене шия витримує 17 кг на голові. що то мені 5 кг на плечах?
Коли ти заспіваєш українською, а не тільки будеш грати у кіно? Коли будеш співати українською,  щоб бути номінованою на премію «Золота жар-птиця»?
-Я так мало співаю українською, щоб інші зірки хоча б мали шанс  виграти в якихось преміях. Яущо будуть вигравати тільки Винник та Оля Полякова, то буде якась суцільна... прелєсть взагалі буде,  якщо чесно. Я дуже люблю українську  мову, бачиш, я її вивчила. Я буду співати українською. Я це обіцяю.