Олег Винник прокоментував бійку «вовчиць» на своєму сольному концерті: «Так часто буває!»

«Я багато чого бачив на концертах, але цього разу...»

Поділитися:

Олеже, я так розумію, що як усі студенти ідуть на концерти Михайла Поплавського, так і усі зіркові викладачі Київського національного університету культури і мистецтв мають обов’язково бути на ювілеї.

- Ні, у мене обов’язків ніяких немає, це просто дружба!

Чи співали ви пісень Михайла Поплавського тоді, коли тільки починали свою співочу кар’єру?

- Мені дуже подобається його пісня «Батько». Коли ми були з Михайлом Михайловичем у турі на підтримку Аграрної партії – за нашу землю українську, я плакав! Я не знаю, хто цю пісню написав, але це шедевр!

Чи не пропонував Михайло Поплавський вам дует?

- Справа в тому, що у Михайла Михайловича не та тональність! Треба, або йому підняти голос – а цього робити не треба, бо все ж таки вік - 70 років, або мій голос «посадити» - це поки нецікаво. Але ми думаємо, можливо, щось і вдасться!

Нещодавно був твій гучний концерт у Палаці Спорту, де ти і з небес спускався, і вперше публічно виконував на сцені пісню з Потапом «Найкращий день». Під час концерту навіть билися дівчата у партері!

- Я багато чого бачив на концертах, але цього разу не бачив нічого, адже це був для мене не концерт, а якесь дійство! Найбільше за все мені сподобалося те, що хлопчина, який розбороняв жінок, поставився до цього дуже обережно – я вже побачив це по телебаченню. Це, може, була не боротьба – хто перший дійде до сцени, а, може, хтось перечепився – так часто буває на концертах!

Твої прихильниці зі всієї країни дивують тебе по різному: і короваї випікають, і печиво… Що тобі дарували на сольному концерті у Києві?

- Величезний букет з фруктів і з різних ковбас та сирів, я ледве його втримав! Зараз дівчата вже зрозуміли, що Олегу потрібно дарувати щось менш калорійне – дієтичні ковбаси замість короваїв!  Я все це куштую і насолоджуюся! Я подумав так: «Для чого це собі щось готувати чи ходити до ресторанів?! Я можу просто, як той Вінні-Пух, ходити собі по гостях – голодним не залишуся!»