Олег Винник у Таїланді спробував шашлик з крокодила

Співака на відпочинку потягнуло на екзотику

Поділитися:

Олеже, до вас Олександр Пономарьов був головним романтиком українського шоу-бізнесу, чоловіком, який розбивав серця прихильницям. Через багато років з’явилися ви. Можна сказати, теоретично, що зайняли цей олімп, на якому сидів Олександр Пономарьов. Ви з ним про це колись говорили?

–Наша Україна настільки багата красивими жінками, що нам, чоловікам, їх вистачить на мільйон років вперед. На нас всіх. Я щасливий від цього.

Як провели літо? Ви встигли відпочити?

-Щойно був на Самуї, вісім днів. Мені мої соратники сказали: «Тобі потрібно відпочити» - «Тоді я в екзотику!». Сказав, і не подумав, як далеко туди летіти. Усе ж таки полетів. Відпочити від дівчат, як ви самі сказали, не вдалося мені. Пішов на базар, де усіляку  всячину. А я люблю таке скуштувати: черв’яків усяких, баб пробував смажених, бабок, сарану,  і ще щось. Красиві, довгі, білі хробаки. Смачні, в них білка багато, я аж відчув, як м’язи ростуть. Німець якийсь підійшов, питає, чи смачно. Кажу: «Так, смачно». Іду далі, бачу смажений рис з креветками, і крокодил. Я його ще не їв. Взяв шашлик з крокодила, іду і їм. І тут мені збоку: «Олеже, вибачте, а фоточку можна?» І я з рисом та тим крокодилом в руках такий стою.