Олена Кравець про життя за містом: «Я все ж таки урбаністка, мені потрібно бути серед пилюки і у вирі подій» 

Акторка придбала житло за містом, коли народила двійнят

Поділитися:

Головна білявка «кварталу» сьогодні перетворилася на загадкову Лору Палмер з «Твін Пікс». Це якась прихована твоя сторона?

-Я обожню Лінча як режисера, звісно, мене також цікавило питання, хто вбив Лору Палмер. Але привід, з яким він приїхав в Україну - це розповсюдження та популяризація трансцендентальної медитації. 

Ти медитуєш? Як часто ти це робиш?

-Я такий «чайник», тільки починаю це робити. Вчителі наші і Девід особисто роблять це двічі на день. Та мамам можна це робити, коли вони хочуть.

А ти взагалі любиш фільми жахів чи містичні?

-Ні, я більше інші люблю.

Щойно закінчився другий сезон серіалу «Слуга народу», де ти граєш голову Нацбанку. Україна останні півроку без голови Нацбанку, Валерія Гонтарєва у відпустці, як воно було - грати голову Нацбанку?

-Примірно також, як і відому всім прем’єр-міністра.

А ти яка по життю? Любиш витрачати все до останньої копійки?

-Буває таке, що у гаманці є, отримала зарплату. Можу напланувати покупок, замовити щось в Інтернеті: книжки, одяг малюкам. А потім телефоную, вибачаюся та прошу відмінити замовлення. 

Не так давно ви переїхали за місто. Можна привітати з новосіллям. Чи думали ви, коли збиралися, що переїдете настільки великою родиною?

-Було навпаки: ми не збиралися переїжджати, доки не з’явилися діти. Переїхали тому,  що нам стало тісно. Я зрозуміла, що я міська людина, розумію, що там дзен і правда гарно дітям. А мені потрібно бути трохи там,  трохи у вирі подій, у місті, серед пилюки.

Сад-город там є?

-Вже є, воно було ще до нас, є малина, квіти, великі дерева, берези, туї. Тільки забуваю виходити з дому, забуваю, що можна вдень просто вийти та посидіти