Олена Кравець розповіла, як стала стрункішою, ніж до вагітності

Акторка студії «Квартал 95» розповіла свій секрет гарного фізичного та душевного стану.

Поділитися:

Кравець VS Ласточкін: Чия команда переможе у другому сезоні «Ліги сміху»У новому випуску програми «Світське життя» Катя Осадча завітала на презентацію нового журналу для батьків. На захід завітали зіркові родини Євгена Кошового, Валерія Жидкова, а також молода матуся Олена Кравець.

Акторка студії «Квартал 95» і наставник «Ліги сміху» поділилася з Катериною Осадчою секретом, як швидко схуднути після вагітності. Олена Кравець після народження дитини стала ще стрункішою, її головний секрет – це пілатес.

В моєму житті з’явився пілатес. Я отримую величезне задоволення, в такому гарному фізичному та душевному стані, здається, ще не була ніколи.

Зірка 1+1 також зізналася, що для рекламної кампанії власної лінії одягу довелося вдатися до хитрощів. Зимова колекція пройшла також під знаком вагітності Кравець, тож на фотосесії вона підкладала подушку й імітувала вагітність.

Олена Кравець не виключає, що колись може народити й четверту дитину.

Це я поки не вагітна, мало що може бути. Ні. Стоп. Це ніяка не заява. Ніколи не кажіть ніколи.

Нещодавно молода матуся Олена Кравець здивувала прихильників вибором незвичайної сукні. На фіналі другого сезону «Ліги сміху» Кравець з’явилася в екстравагантному вбранні, прикрашеному пір’ям.