Олена Шоптенко зізналася, що брала участь у «Танцях з зірками» вже вагітною 

Зірковий хореограф не може припинити танцювати

Поділитися:

Олено, в тебе все більше термін вагітності, але ти не полишаєш тренування, репетиції,  постановки нових танців. Чи лікарі не забороняють? Звичайно, якщо жінка працює в офісі та сидить, вона може працювати до останнього, а тобі з танцями може бути небезпечно.

-А тут ще невідомо що гірше – весь час сидіти в офісі, чи весь час рухатись. Звісно, лікарі хвилюються. Деякі просять мене зупинитися з 30 тижня, інші говорять, що якщо я рухаюсь і мені комфортно - то я можу продовжувати.

Якщо порахувати, то стає зрозуміло, що майже весь сезон «Танців з зірками» ти вже була при надії.

-Чесно кажучи, так. Танці для мене - це щастя для мене таке ж, як і вагітність. Я зменшила навантаження: ми не робили складних підтримок з Ахтемом, не робили тих речей, які я можу робити, тому що вже була при надії.

Чи знав Ахтем Сеітаблаєв про твою вагітність?

-Звісно, знав.

Чи не злякала ця ситуація його?

-Ні, він спокійно відреагував, як чоловік він мені дуже допомагав. Але дуже хотілося їсти, весь час.

Ти ще й активно подорожуєш, нещодавно була на Лазуровому узбережжі. Чи це вже був останній політ, враховуючи термін вагітності? Чи ти і подорожувати вирішила до останнього?

-Літати ще місяць я можу, але з довідкою. До речі, вже коли я летіла до Кану, в мене запитали довідку. Прийшла до стійки реєстрації у вільному одягу, нічого не видно, а працівниця каже: «Олено, а ви ж, здається, вагітна? А довідку маєте?» Показала їй довідку, що я можу ще літати і не буду народжувати у літаку.

Як багато вагітних суконь у тебе у гардеробі? Бо не у всі звичайні сукні ти зараз влізеш.

-На щастя, зараз у моді оверсайз, тому майже весь одяг я свій ношу, за виключенням штанів.