Оля Полякова розповіла, як балує своїх доньок, згадуючи своє  бідне дитинство

Співачка розповіла, чому балує своїх доньок

Поділитися:

Не дивно вас зустріти на концерті Стінга, бо ви любите відвідувати концерти, якщо в тебе самої немає концерту. Є концерти, на які ти хотіла потрапити?

-Дуже хотіла бути на виступі Бочеллі, але в мене був концерт і я відспівала. І коли подзвонила,  він також відспівав. Сьогодні я співала на одному корпоративі фармацевтів і моя єдина умова була: вийти на сцену о 17-30. «Якщо вас влаштовує -я відпрацюю, бо в мене Стінг і я хочу туди потрапити». Тому що на Леді Гагу ми не потрапили та ще на купу концертів, бо в мене робота. Тому сьогодні я вже відпрацювала і потрапила на Стінга. Шкода, що не потрапила на Бочеллі, буду ловити його у Європі.

Днями у молодшої доньки Аліси був День народження. Вітаємо! Як святкували?

-Зробили вечірку в одному з торгівельних центрів міста, запросили друзів, нареченого, у Аліси є наречений, як його звуть? Я здала твій секрет? Вибач! Ми навіть пригубили розе з цього приводу. У моєму дерев’яному дитинстві, як у багатьох наших співвітчизників, не було таких свят. Сьогодні я своїх дітей тішу, як можу, влаштовую те, про що ми не могли мріяти навіть.

Була якась тематика? Аліса захоплюється єдинорогами і себе вважає принцесою?

-Вона дуже любить єдинорогів, впевнена, що вони існують. Вона знає, що тато чарівник і здійснює усі мрії мами, тому каже: «Кпи мені живого єдиноріга». – «Будемо шукати»,-  сказав тато і пішов. Ми вже тиждень його не бачили.