Оля Полякова стала акторкою і знялася в секс-комедії «Свінгери»: «Мене навчили цілуватися по-кіношному, без язика»

Співачка поділилася враженнями від першої секс-сцени у великому кіно

Поділитися:

Який же танцювальний концерт без тебе? Багато років тому балет FREEDOM танцював на твоєму весіллі.

-Я тоді ще була у процесі перетворення свого чоловіка з мільйонера на просто хорошу людину. Мені на моєму весіллі були потрібно найкраще: устриці та краби з Франції, а балет - FREEDOM. Через декілька років я почала з ними працювати. Була прикольна історія: Назар займався зі мною у залі особисто. В один день він каже: «Давай сядемо на шпагат!» - «Я ніколи не сиділа на шпагаті, ти роздереш мене як жабу!» Він каже: «Ні, я тебе посаджу за один день».  – «А давай з кимось поспоримо на гроші». В той час ніхто окрім чоловіка не хотів мені давати гроші. Я йому зателефонувала і питаю: «Скільки ти мені даш грошей, якщо за 3 години я сяду на шпагат?» - «Дам тобі 10 тисяч доларів». І Назарчик посадив мене за десятку за 3 години на шпагат. Тому перші свої гроші я заробила у родині і за шпагат.

«Танці з зірками» закінчилися, але ти продовжуєш танцювати зі своїм партнером Степаном Місюркою, зняла його у своєму відео. Тобто, сподобався партнер. Не хочеш відпускати?

-Ми так мало були з ним у цьому шоу, що він не розкрився ніяк, дуже рано нас виперли звідти. Що я маю зробити - кинути хлопчину на дорозі, ще й такого гарного? 

Він буде з'являтися у твоїй творчості знову і знову?

-Може трохи буде з'являтися, поки новий не з'явиться.

Нещодавно ти знялася у кіно. Як тебе чоловік відпустив зніматися в еротичній комедії, ще й з назвою «Свінгери»?

-Я жінка вітряна. Я погодилася зніматися в кіно, але про те, що я пристрасно цілуюся зі своїм партнером, я дізналася, коли  летіла в літаку та читала свою роль. Питаю свого менеджера: «Я повинна цілуватися з ним? Як? З язиком? Телефонуй їм, скажи, що я не буду того робити!» Але куди вже дзвонити, я вже прилетіла. Дівчата, які знімалися зі мною у цьому фільмі сказали, що потрібно трохи рот відкривати, але язик не треба сувати зовсім.

Тобто, тебе навчили цілуватися по-кіношному.

-Так, і працювати не впритул.