ONUKA закликала всіх вивозити сміття на сортувальну станцію

Співачка розповіла, як самотужки сортує сміття

Поділитися:

Чи є ваше подружжя, The Maneken та Onuka, прихильниками гурту «Queen» та Фредді Мерк'юрі?

- Я особисто фанатка з дитинства, тому що в мене був вініловий програвач, і мама колекціонувала вініли «Queen», тому я з дитинства їх слухала. Для мене є дві категорії людей: для яких «The Beatles» - головний гурт ХХ сторіччя, а для яких - «Queen». От для мене якраз «Queen».

Onuka, зовсім нещодавно в тебе вийшов новий кліп на пісню «STRUM», де ти піднімаєш серйозне питання щодо сортування смітті, і взагалі, забрудненості середовища сміттям. Відео зняв для тебе Алан Бадоєв. Коли ти побачила Київ, моторошно завалений сміттям, тобі самій стало ніяково?

- Мені, дійсно, стало страшно. Я думаю, що це настільки алегорично, але в теорії - можливо. Деякі галявини вже так і виглядають. Я не уявляю, як людина може після себе таке лишати. Мені здається, що якщо люди не будуть думати щодо цього, то так все і може трапитися.

Ви – та родина, яка сортує сміття. Чи залучаєте до такої екологічної теми своїх сусідів?

- Ми самі сортуємо, і ще залучаємо до цього друзів та рідних. В нас вдома вже кілька баків, і всі, хто приїжджає до нас на гостини, за день вже самі звикають до цього. Ми, наприклад, вивозимо сміття власною машиною на сміттєсортувальну станцію, тому що в нас є така можливість.