Остап Ступка зізнався, що ще не готовий до появи дитини в новому шлюбі

Актор розповів, як бавиться з новонародженою онучкою

Поділитися:

Остап Ступка днями завітав на прем’єру мультфільму «Тачки 3», в якому озвучив головного героя - Блискавку Маквін. Актор розповів, як почуває себе у ролі дідуся, адже кілька місяців тому у старшого сина Остапа –Дмитра та його дружини народилася донька Богдана.  

Остапе, вже 11 років, як ти дублюєш Блискавку Маквін. Пам’ятаєш, коли тебе затвердили і ти побачив вперше свого героя?

–Подумав: «Ох, якого фраєра я маю озвучувати!» Бо він такий весь піжон у першій частині. Зараз ситуація змінилася, він став старший, я став старший. Ми разом з ним трохи постарішали. В нього стосовно його віку є думки, бо підпирає молодь – нові, більш потужні машини. Але він з цією проблемо справляється.

Всі ніби як в твоєму житті.

–Можна провести паралелі, так.

Тебе можна привітати, вже 2 місяці, як ти дід Остап, в тебе народилася онучка Богдана. Малечу на руки тобі давали тримати?

–Трохи потримав. Я насправді боюся: воно таке маленьке, таке чудове, багато волоссячка, можна їй зачіски вже робити.

Дмитро потребує допомоги та батьківських порад?

–Коли треба було десь їм по справах, вони до нас, до тітки Устини завозять доньку, або до моєї мами. Звісно, коли є родина навколо, намагаємося допомагати.

Онучка в тебе є, тепер час власну дитину в новому шлюбі, в тебе молода дружина. Чи замислюєтеся ви над поповненням?

–Думаю, що це бажання існує, тільки втілювати ми його будемо не зараз, а трохи пізніше. Дмитро з Поліною думають, що в їхньому житті нічого не змінилося. Бо їм треба поїхати на відкриття ресторану, або ще кудись. Всюди вони з малечею носяться по Києву. Думаю, коли народжується дитина, треба трохи вгамуватися, не намагатися встигнути всюди.

Ти Дмитра вчиш цим мудростям?

–Намагаюся акуратно, толерантно.