Павло Зібров у своїй новій пісні покепкував з Винника та зізнався, як «підкорювач вовчиць» відреагував на це

«Дзвонить мені Олег пізно ввечері і каже...»

Поділитися:

Павле, спеціально для «Вечора прем’єр» ви записали новий хіт «Вуса-бренд». Павло Зібров про що тільки не співав…

- Про грудки, про сідниці, про стегна…

Тільки про вуса не співав…

- Назвіть мені хоч одного вусаня на українській естраді… Немає! От борода є – у Пономарьова, у Козловського, а з вусами лише один Павло Зібров!

У цій пісні згадується про те, що «ніхто вам не конкурент, тим паче, Олег Винник!».  Може, вже отримали зворотній зв'язок від Олега Винника?

- Дзвонить мені Олег пізно ввечері і каже: «Мене вже дістали мої музиканти, бо кажуть, що ти кепкуєш  наді мною у своїй пісні!». Я йому сказав: «Вибач, друже, все по-доброму!». Так що все нормально!

У вашому подружньому житті з Мариною одного разу був випадок, коли ви ненароком збрили вуса…

- Нароком! На дворі старий Новий рік, Марина поїхала до своїх батьків у Москву, а я думаю: «Поки її немає, треба щось таке вигадати, аби її здивувати!». Я вирішив стати молодшим на 10 років і збрив вуса. Вона приїжджає, а на пероні залізничного вокзалу їй подає ручку зовсім інша людина. Марина проходить повз мене зі словами: «Чоловіче, приберіть від мене руку, мене чоловік зустрічає!», проходить десь 5 метрів, дивиться, а чоловік-то я! Марина Володимирівна дуже розлютилася – місяць я жив на кухні, познайомився там з тарганами, засинав з кішкою, щось собі готував на кухні самотужки…

З тих пір, власне, ваші вуса з обличчя нікуди не діваються…

- Дозвіл на те, аби торкнутися моїх вусів має тільки наша перукарка Ірочка, яка працює у нас 20 років, і Марина Зіброва!

Самі ви свої вуса не підстригаєте?

- Ні, я категорично не можу! Я навіть кинув палити, щоб сигаретою чи запальничкою їх ніяк не пошкодити!