Переможниця Євробачення-2018 Нетта Барзілай назвала імена українських співачок, яких обожнює

«Я відчуваю неймовірну спорідненість із українцями!»

Поділитися:

Нетто, привіт! Ти як завжди маєш дуже епатажний вигляд! Що сьогодні символізують ці антени в тебе на голові?

- Те, що я прийшла до вас прямісінько з космосу! Я називаю себе «Нетта з Марсу». Мені подобаються ці штучки – я називаю їх «ловці натхнення»!

В Амстердамі ти виступаєш не вперше: цього літа у тебе було феєричне шоу на гей-прайді... Я так розумію, це місто припало тобі до душі?

- Так, концерт на гей-прайді видався просто неймовірним! Обожнюю Амстердам - тут стільки смачної їжі… До речі, ти вже пробувала поффертьє?

Ні, а що це?

- Це такі магічні оладки, дрібні, хрусткі, їх добряче наповнюють маслом і цукром – і твої смакові рецептори просто вибухають! Це якесь божевілля!

Нещодавно ти знялася в фотосесії для українського видання. Видно, тобі так сподобалося гостювати в Києві, що ти залюбки продовжуєш співпрацю з українськими митцями?

- Коли я вперше побувала в Києві, то зрозуміла, що в нас із вами так багато спільного – стиль, поведінка, культура… Я обожнюю українських виконавців – MARUV, Alyona Alyona! Моя пісня «Nana Banana» стала справжнім хітом в Україні – і це для мене було величезним сюрпризом! Я відчуваю неймовірну спорідненість із українцями!

Цього року єврейська Ханука та Різдво майже збігаються в часі, як ти святкуватимеш?

- Я обожнюю Хануку! Це таке собі свято смажених в олії смаколиків! Ми прикрашаємо дім свічками, збираємося всією родиною та співаємо чудових пісень. Це справжня магія!