«Перша віце-міс Всесвіт» Олеся Стефанко розкрила секрет своєї ідеальної фігури

Красуня інколи дозволяє собі поласувати солодощами

Поділитися:

Олесю, вітаю. Ми з вами не бачилися з того самого моменту, як ви вийшли заміж і переїхали до Нью-Йорку. Ваш чоловік – американський бізнесмен білоруського походження.  Як святкували власне 30-річчя?

- Ми з чоловіком відсвяткували день народження у нашій поїздці-мрії до Ісландії. Насолоджувалися природою та краєвидами.

А як на рахунок поповнення у родині?

- Все планується… Як тільки ми поїдемо ще до Австралії, Японії, а надалі – плани про дітей.

Тобто, все після подорожей?

- Так!

Не дивно вас зустріти на конкурсі «Міс Україна Всесвіт», тому що з усіх українок, що брали участь у конкурсах краси, ви здобули найкращий результат – ви стали першою віце-міс Всесвіт. За якими критеріями будете сьогодні обирати дівчат?

- Перший критерій – харизма дівчини: як вона себе показує, як поводить на сцені, якою енергією вміє заряджати публіку. Мій другий обов’язків критерій – натуральна краса. Я вважаю, що зараз це цінується найбільше. «Міс Всесвіт» вже, напевно, «втомилася» від Бразилії, Венесуели, які кожного року відпускають на конкурс дівчат, які  вже побували у руках пластичних хірургів.

Вас можна назвати українською Ізабель Гулар. Це – топ-модель, яка старанно і невпинно працює над своїм тілом. Ви наразі така сама: навантажуєте своє тіло так, аби досягти подібного результату.

- Дякую, це для мене дуже великий комплімент, тому що Ізабель для мене взірець.

Скільки годин на добу ви займаєтеся спортом?

- Щодня лише по одній годині. Я займаюся за своєю власною програмою, намагаюся притримуватися здорового харчування. Та інколи вважаю, що можна себе трохи побалувати тістечком чи шоколадкою, але в міру! Мені здається, що це заохочує тебе потім працювати ще більше.