Першу українську секс-комедию «Свінгери» презентували у ліжках  

Зіркові актори розповіли про своїх героїв, а Оля Полякова і Даша Астаф'єва заспівали для гостей

Поділитися:

В рамках Зимового кіноринку відбулася гучна презентація першої української секс-комедії «Свінгери», знятої за підтримки каналу «1 + 1», яка вийде у всеукраїнський кінопрокат з 1 січня 2018.

З цього приводу компанія F Films влаштувала закриту вечірку для представників кіноіндустрії та ЗМІ.

Презентувати картину в ТAО Event Hall зібрався весь акторський склад «свінгерів» на чолі з зірками Олею Поляковою, Дашею Астаф'євою і Олексієм Вертинським.

Гостям презентації показали інтригуючий трейлер, а актори розповіли про своїх героїв і поділилися враженнями про зйомки. На завершення вечора всіх чекав сюрприз - імпровізований виступ Олі Полякової. Вона виконала піано-версію свого нового хіта, акомпануючи собі на електронному піаніно від студії звукозапису NEWWAVE Sound Workshop .


А потім кілька композицій виконала Даша Астаф'єва зі своїм новим бендом.


 
Антураж вечірки був під стать настрою комедії: гості могли поніжитися у ліжках, люб'язно наданих Центральним Будинком Меблів, або забезпечити настрій  келихом ігристого Marengo та полежати у ванні з золотим метафаном. А на згадку - зробити фото зі спокусливими дівчатами, які були одягнені лише у білизну Private Collection від Hunkemöller. 



Енергійне музичний настрій вечора створював Dj Starkov, а ведучою виступила Катя Осадча.


 

Не пропустіть першу українську секс-комедію "Свінгери"! З першого січня у кінотеатрах.