Перший помічник новообраного Президента України Сергій Шефір розповів, як вигулює собаку Зеленського

"Наші собаки так само гарно гуляють разом, як і ми з Президентом!"

Поділитися:

Сергію, ви – яскравий представник нових облич української політики. Ви головний продюсер «Кварталу 95», і ось тепер – помічник Президента. До того ж, ви ще й його сусід! Влітку Володимир Зеленський живе за містом. Ви живете через паркан, ходите один до одного у гості. Зараз про державні справи будете теж вдома за шашликом спілкуватися?

- Авжеж! Вдома, сидячи на лавочці, більш детально і спокійно можна обговорити усі справи! Зараз він живе у місті, але обіцяє переїхати. Зараз я часто вигулюю його собаку зі своїми собаками!

Якщо перший помічник, то перший помічник по всіх справах! І по вигулу пса теж…

- Наші собаки так само гарно гуляють разом, як і ми з Президентом!

Ви не тільки живете з Президентом через паркан, а ще й маєте спільну тренувальну залу. Володимир Зеленський мав власний блог «Ze Kubiki» до того, як пішов у політику. Чи займаєтеся там спортом ви?

- Останні два місяці взагалі немає часу. Так, ми займаємося спортом, хочемо бути здоровими! Мені це тяжко, Володимиру це легко! Ми зараз думаємо, що, може, час від часу зможемо займатися спортом в Адміністрації  Президента України!

Які ваші зобов’язання, як у першого помічника Президента?

- Окрім основної роботи, моя задача – щоб Володимир залишався порядною людиною! Наша основна задача – щоб у політиці з’явилися порядні люди!

Тобто, ви маєте стежити за моральним обличчям Президента, щоб у нього не «виросла» корона на голові, я так розумію?

- Корона в нього вже ніколи не виросте, тому що він і так був достатньо популярною людиною!

Слава і влада людей псує?

- Нормальних не псує! Нам колись казали: «Гроші вас посварять!» - не посварили, хоча, грошей трошки є!

Хто отримає у «Квартал 95» місце Володимира Зеленського?

- Там йдуть вибори! Зараз постановкою займається Олександр Пікалов і Євген Кошовий! А хто з них стане лідером – час покаже! Нам самим цікаво!