Племінниця Софії Ротару, співачка Sonya Kay, розповіла, як примудрилася зламати обидві руки під час відпочинку у Барселоні

"А через два дні у мене вже був концерт..."

Поділитися:

Соню, на відпочинку у Барселоні ти примудрилася зламати одразу дві руки. Як це сталося?

- Я взяла електросамокат для того, аби побачити усе місто, і я вирішила, що можу гальмувати своїм тілом та своїми ногами. Дякувати Богові, що я була у шлемі, тому що я впала на голову, і опинилася з двома переломами. Я пам’ятаю, як я прокинулася, і у мене були онімілі руки, я злякалася, тому що ніколи у житті нічого собі не ламала. Викликали швидку, я думала вони мене перевірять і відпустять далі гуляти і дивитися на Саграду Фамілію. Вони ж сказали, що повезуть мене до госпіталю і накладуть два гіпси.

- А через два дні у мене вже був концерт у Луцьку, і я з двома гіпсами вийшла на сцену… У мене була стійка з мікрофоном, а танцювала я ногами і головою!

Жодний твій концерт не був скасований через зламані руки?

- Абсолютно! Навпаки, ще більше роботи з’явилося! Я не могла нічого робити сама: ні сходити до туалету, ні прийняти душ, ні поїсти, ні нафарбуватися… І тільки тоді я зрозуміла, яке це щастя мати здорові руки! Зараз вже зняли гіпси, але залишилися лангети. Та я їх на сьогоднішній виступ знімала, тому що хотіла мати гарний вигляд.

Що для тебе було найважчим з того переліку справ, які ти не могла робити?

- Вийти на вулицю без макіяжу – це для мене був страх!

Тебе хтось фарбував?

- Так!