Поповнення у родині Єгора Гордєєва: «Я дуже добре розумію, яка це відповідальність»

Телеведучий розкриває секрети свого особистого життя

Поділитися:

Єгоре, у твоїй родині поповнення. Не так давно твій улюбленець, підопічний Джум, став батьком. Тобі з  поповнення дісталося одне цуценя. Була розгорнута ціла кампанія по пошуку родини цуценяті. Чи не шкода було розлучатися?

- Собака жив в мене добу.  Я до нього дуже звик. Він кусав мені руку, ми ночували разом. І я розумів, що може й хотів би залишити його в себе. Я дуже добре розумію, що таке собака, яка це відповідальність, я вже бачив його норов. Але я знаю, хто такий лабрадор, яка в мене житлова площа, і знаю, що в мене є Джум. Я зрозумів, що краще їй буде в тій родині. І сказав собі «стоп».

Як воно: жити в одній невеличкій квартирі з лабрадором? І чому ти обрав саме лабрадора?

- Лабрадор – одна з най адекватніших порід. У них відсутній ген агресії. Це найкращий друг, найкращий няня, найкращий поводир. Це абсолютно адекватний пес. Це – трирічна дитина, вважай. І він просто ідеальний для будинку.

Сьогодні пробіг з собаками. Ви разом бігаєте?

- Насправді, ні він, ні я бігати не любимо.

А що ви тут робите?

- Збіг. Ні, насправді, я намагаюся з ним займатись фізичними вправами. Він плаває. За палицею кудись далеко в болото. Щоб аж вода смерділа, йому це потрібно. І його постійно треба тримати у формі, інакше він «розпливеться» й буде великим кабаном.