Потап озвучив суму, за яку готовий виступити на замовлення в дуеті з Каменських

Колишній дует лише чекає на пропозиції

Поділитися:

Потапе, «Золота жар-птиця» - відродження премії, яку колись вручали на «Таврійських іграх». Артисти тоді казали, що все, що відбувається на «Таврійських іграх», там  і залишається.

- Кажуть: «А пам’ятаєш «Таврійські ігри - 2006» або «Таврійські ігри - 2007»? І всі мовчать, тому що знають, що насправді там відбувалося. А це перо – українське «Греммі». У Саші Пономарьова було шість статуеток, а в мене – жодної.

Ти йому заздрив, і ось – реванш.

- Так!

Коли ти підріс та приїхав на «Таврійські ігри», то зрозумів, як все відбувається насправді – зовсім не так, як показують по телевізору.

- Так, я бачив за лаштунками дуже веселих зірок.

Хто тебе вразив тоді?

- Наташа Могилевська мене вразила – була «запальничка» ще та! Це був відомий фестиваль, на який приїжджали наші Президенти. Дві співачки, на той момент – дві суперзірки, - Ірина Білик і Наташа Могилевська. Між ними на той момент відбувалася конкуренція. Кожна з них бажала потанцювати з Президентом. Леонід Кучма сидів у першому ряді і був веселий. І тоді право потанцювати з ним виборола Наташа Могилевська.

Зараз, коли дует «Потап і Настя» на паузі, напевно ж, є заможні українці, які хочуть запросити до себе ваш дует і пропонують будь-які гроші. Здаєтеся за великі гроші?

- Нам пропонували сто тисяч доларів в Америці, але ми відмовилися.

Є та сума, за яку ви погодитеся?

- Не знаю, пропонуйте, а потім вже поговоримо.