Потап проанонсував, яку пісню написав у подарунок тещі на день народження

«Теща була задоволена!»

Поділитися:

Олексію, сьогодні ти виступаєш на сцені «Вечора прем’єр» і з гуртом MOZGI, і сольно – з чотирикратною чемпіонкою світу з танців на пілоні Наталією, дружиною танцівника Євгена Кота. А чи ходите ви з хлопцями до стриптиз-клубів?

- Коли існував гурт «Потап и Настя», ми з Настею приїжджали до різних американських міст і вже по традиції ходили до якогось бару чи ресторану. Бувало таке, що там якраз був і стриптиз-бар. У Києві одного разу дівчина, яка танцювала стриптиз, витягла мене з зали на сцену, але вона так сильно мене тягнула, що навіть порвала мені пояс. Я ж пишу пісні, і мені дуже подобається спілкуватися з різними соціальними верствами: і з безхатьками, і з Президентами, і з стриптизерками, і з дівчатами легкої поведінки, і з працівниками на заводах – мені подобається, коли людина займається своєю професією із захопленням! Я люблю людей-професіоналів, з ними і спілкуюся!

Сьогодні на «Вечорі прем’єр» бенефіс Олексія Потапенка – ти ще написав пісню для своєї тещі. Ми побачили на сцені дует Лідії Каменських та Алли Кудлай. Як «народилася» ця пісня?

- Настя просила мене: «Ну, напиши! Їм буде так класно – вийти удвох на сцену після стількох років!». У мене з’явилася цікава ідея, але я побоявся, що вони не заспівають, адже там була гра слів, веселощі… Теща була задоволена, і сказала, що заспівають!

За такий музичний подарунок теща тепер має загодовувати тебе борщем та варениками, пестити та любити до нестями…

- А вона мене любить! Тільки-но я повернувся з Мексики, а вона вже зробила мені котлетки. У нас з нею чудові стосунки: ми разом співаємо, відпочиваємо, дивимося кіно…

Ви з Настею якраз сьогодні повернулися з Мексики, і одразу на сцену! Як ти приходиш до тями під час такого шаленого ритму?

- У мене є друг, Юра Горбунов, який мені завжди підказує: «Пий багато води!». Гуакамоле, тако, фахітос – всі ці страви мексиканської кухні дуже поживні, але ми з Настею займалися спортом, бігали уранці, не пили алкоголь… У мене ж молода дружина треба їй відповідати!