Психологиня Наталія Холоденко розповіла, як її на 8-му місяці вагітності пограбувала хатня робітниця

"У мене жодного разу не було такого досвіду!"

Поділитися:

Наталлю, я вітаю вас з нагородою «Жінка року» у номінації «Психологія та саморозвиток»!

- Насправді, я їхала сюди і думала: «Якщо вже сьогодні нічого не дадуть…Я ніколи не отримувала ніяких номінацій, і була то на другому, то на третьому місцях… Мені здається, що я такий внесок роблю в суспільство, коли щодня пишу, як худнути, як готувати, як все встигати з дитиною, як вирішувати питання стресу, як заробляти більше грошей… У психологію цієї країни я багато чого вклала!».

Чи потрібен психологу психолог? Чи ходите ви до своїх колег на прийоми?

- Психолог зобов’язаний ходити до психолога! Це так само, як спортсмен зобов’язаний мати тренера. Я ходжу до психолога і пишаюся цим!

Чи є у вашій голові такі психологічні вузли, які не під силу розв’язати вашим колегам-психологам?

- Коли я прийшла до психолога, то він сказав: «Ти хочеш, щоб я навчив тебе бути соціопатичною людиною?» Мені простіше відступити і програти, аніж боротися! Хоча, багато хто думає, що я сильна жінка. Насправді, психологи теж плачуть!

Минув тільки місяць з моменту народження вашої доньки Вівєн, а ви вже демонструєте шпагати у соцмережах. Розтяжка у вас нікуди не ділася…

- Не ділася. Найскладніше знаходити на це час, тому що я наразі без няні чи домогосподарки, хоч в це ніхто й не вірить. Я так викручуюся! Я не знаю, що буду робити, коли дитина буде старшою. Напевно, буду менше спати. Коли потрібна розтяжка психологічна, то треба починати з розтяжки фізичної.

Чому немає няні? Ви вирішили відмовитися від допомоги і самі займатися вихованням доньки?

- У мене була дуже неприємна ситуація на восьмому місяці вагітності. У мій день народження моя домогосподарка обікрала мене: витягла гроші з сумок моїх друзів, і потім я не могла в це повірити! У мене жодного разу не було такого досвіду! Зараз дуже складно довіритися сторонній людині, яку я буду впускати до свого дому. Вона зробила це дуже зухвало, ми ж усі були у квартирі! Тепер щодня я знаходжу все нове й нове, що вона винесла, тому що зразу ти це не усвідомлюєш. Вкрала все: і шампуні для волосся, і білизну, і одяг, і взуття… А я їй ще заплатила усю зарплатню! Мені всі говорять: «Боже, вона тебе обікрала!», а я стою і кажу: «Скільки я вам винна?».