Пухкі губи, великі груди, фіолетові тіні: Олександр Скічко перевдягнувся в жінку й пішов так до кінотеатру

Телеведучий прокоментував свій дивний вигляд

Поділитися:

Олександре, я так розумію, що слава Андрія Данилка не дає спокою, він вже все менше виступає в образі Вірки Сердючки.
-Менеджер гардеробу стояла собі, дивлюсь - Винник йде, я ледь свідомість не втратила! Як каже Людочка. Не думав, що це викличе такий ажіотаж. Хотів собі підійти до Олежки, зняти його на відео, та й все. А ти, Катю, що робиш? 
Сашо, роблю тебе знаменитим! 
-Ти не мене - Люду робиш!
Ти втілив образ цільової аудиторії Олега Винника. Було таке враження, що саме на цій прем’єрі ти вирішив презентувати свою Людмилу, як повноцінного персонажа для своєї майбутньої кар’єри. Відкривай всі карти.
-Не можу звикнути до помади, а  коли кліпаю, закриваються очі, бо туш тягне донизу. 
Тобі дуже личить.
-Я, чесно, боявся почути цю фразу. Боявся почути в своєму житті дві фрази: «Ти дуже схожий на Олега Ляшка», і «Тобі личить цей образ». І дві з них я почув від тебе у твоїй програмі.
Джекпот!
-Це одноразова акція. Ми знімали невеличкий ролик для фільму, в якому маю невеличку роль. Я  намагався запросити Олега Винника, квіти подарував. Не знаю, чи прийде, але пообіцяв. 
Як ти одягався? Запитаю прямо - що замість грудей? Кульки? 
-Я звернувся до Едгара - чоловіка Слави з «НеАнгелів». Тепер на корпоративи не потрібно брати співведучу. Це не кульки. Все, що я не ношу декілька років помістилося: костюм з випускного, спортивна форма.
Що найважче було у втіленні цього образу?
-Найскладніше - макіяж, я не заздрю жінкам.  Бо я зараз перед тобою стою, а по спині зтікає водоспад Джур джур. Найскладніше - це помада, тіні. А як жахливо все це змивати! Щоб вичистити все це - це жах. Не заздрю Андрію Данилку і великий респект. Це ж скільки років він пропрацював у цьому образі! А якщо виступ щодня, то повинен був все це одягати щодня. Це жах! Мрію про той момент, коли я зможу зняти це!