Радник міністра МВС Антон Геращенко показав Каті Осадчій свій плей-лист та зізнався, що слухає Лепса

У чиновника виявилися багаті музичні вподобання 

Поділитися:

Що вас привело на презентацію кліпу Олександра Пономарьова?
 
–Привів мій друг Зорян Шкіряк. Мені голос Олександра нагадує голос Хуліо Іглесіаса. Я вважаю, що це наш український Хуліо Іглесіас. 

Чи мріяли ви колись познайомитися з кимось з українських зірок? 

–Я по життю фаталіст, знаю, що все, що я хочу – здійснюється. В Києві познайомився з Русланою, сьогодні - з Олександром. Тобто, я не підганяю долю. Конкретних задач бути з кимось знайомим я не маю.

Яких всесвітньовідомих артистів слухаєте?
 
–Queen дуже любив в юності, подобається Елтон Джон, Deep Purple. Я слухаю класичну музику також. Можу показати в моєму телефоні плейлист, я використовую музику законно, сплачую за неї. Зараз слухаю Бочеллі, Пола Макартні. Іноді можу послухати і Лепса, хоча не завжди схвалюю його висловлювання і він у нас у базі «Миротворця» є за відвідування Криму. Але послухати можна. 
 
У вас дуже різноманітні музичні смаки.
 
-Ось, показую: Бон Джові. Все це придбано законно, я вважаю, що авторські права в Україні повинні бути захищені. 

Судячи з того, скільки у вас пісень в телефоні, ви заможна людина: по 30, 70 гривень за пісню.

–За кілька доларів на місяць ти маєш доступ необмежений. Дуже люблю головну пісню  до фільму «Анжеліка». Ось Муслім Магомаєв.

Не так давно ви відвідали футбольний матч у Харкові. На стадіоні ви були з охороною. Від кого вас охороняє Державна служба охорони?

–У січні цього року намагалися підірвати моє авто, тому така погроза залишається. Але це не значить, що не потрібно далі працювати та захищати ті цінності, які я захищаю.