Романтичні побачення у «Світському житті»: як зірки відсвяткували День Валентина

АНОНС: Романтичні побачення у "Світському житті": як зірки відсвяткували День Валентина
1plus1.ua

Що робили закохані зірки в найромантичніший день лютого?

Поділитися:

У новому випуску «Світського життя», який вийде в ефір вже завтра, у суботу, о 23-10 на 1+1 Катерина Осадча покаже, як святкували День усіх закоханих українські зірки.

Напередодні свята фотовиставку, присвячену йому, відвідав Олег Ляшко. Політик прийшов у компанії дружини Росіти, яка вперше і тільки Катерині Осадчій розповість, як познакомилася з майбутнім чоловіком, та яку пристрасть їм довелося разом подолати.

Соратники Олега Ляшка також не пасли задніх. Народний депутат Андрій Лозовий, який завітав на виставку ... з коханий бульдогом Наташею, зізнається, хто зараз у його серці. А наймолодша nа найтаємничіша депутатка Олена Кошелєва вперше розповість, як стала депутаткою та які стосунки в неї складаються з колегами у Раді.

Одна з найвідоміших моделей світу українка Аліна Байкова розставить всі крапки над «і» щодо чуток про її роман з Леонардо діКапріо. Гімнастка Ганна Різатдінова вперше відверто розповість про стосунки зі своїм обранцем та батьком її дитини - мільйонером-втікачем Олександром Онищенком. А хореограф Олена Шоптенко прокоментує чутки щодо своєї вагітності.

Приємні романтичні сюрпризи для своїх коханих половинок влаштують Сергій Бабкін, Влад Яма та зірка серіалу «Школа» Олександр Петренко.

А лідери гурту The Hardkiss та одружена пара Юлія Саніна та Влад Бебко покатаються з маленьким сином у Буковелі та зізнаються Каті Осадчій, як зберігають стосунки, працюючи разом багато років.

Не пропустіть найромантичніший випуск «Світського життя». Субота, 23-10, 1+1.