Розкіш по-галичанському: як у Львові відкривали 5-поверховий ресторан з акулами із Амстердама

Бізнесмен Григорій Козловський розповів, як втілював у життя задум незвичного ресторану

Поділитися:

Поки будувався ресторан, акули, які живуть в акваріумі, жили в акваріумі в Голландії. Ви літали їх навідували?

-Ні каюся, не їздив, я боюся Голландії, це дуже вільна країна. Тому познайомився з ними вже у цьому ресторані.

-Ми ще імена їм не вигадали.

Нехай одна буде Катя.

-Найбільшу акулу так назвемо! І всі будемо розуміти, про яку Катю йде мова!

Вас можна привітати! Ви одружилися у романтичну дату – 14 лютого. Яким було весілля?

-Дуже скромним, 8 чоловік, без музики, без артистів.

-Зараз піст, а ми дотримуємося традицій. 

Ви чекаєте на поповнення в родині, я вас хочу привітати з цим! Коли і хто народиться у вашій родині?

-У нашого тата добре виходять доньки, тому ми чекаємо ще одну доцю.

Відомо, що Юля записує пісні на студії Потапа, він пише українські пісні спеціально для Юлі. Скільки вже інвестовано у кар’єру Юлі, як у співачку?

-Не так багато, як у цей ресторан.

Сотні тисяч доларів? Півмільйона – мільйон? 

-Ні, все набагато простіше.

-Я би, напевно, не дозволила б такі витрати. Краще збудувати такий гарний ресторан,  в якому будуть смачно їсти та проводити час люди, ніж вкладати в такі речі.

 -У нас немає амбіцій, все по-скандинавські, як кажуть, просто.