Розкіш по-галичанському: як у Львові відкривали 5-поверховий ресторан з акулами із Амстердама
Бізнесмен Григорій Козловський розповів, як втілював у життя задум незвичного ресторану
Поки будувався ресторан, акули, які живуть в акваріумі, жили в акваріумі в Голландії. Ви літали їх навідували?
-Ні каюся, не їздив, я боюся Голландії, це дуже вільна країна. Тому познайомився з ними вже у цьому ресторані.
-Ми ще імена їм не вигадали.
Нехай одна буде Катя.
-Найбільшу акулу так назвемо! І всі будемо розуміти, про яку Катю йде мова!
Вас можна привітати! Ви одружилися у романтичну дату – 14 лютого. Яким було весілля?
-Дуже скромним, 8 чоловік, без музики, без артистів.
-Зараз піст, а ми дотримуємося традицій.
Ви чекаєте на поповнення в родині, я вас хочу привітати з цим! Коли і хто народиться у вашій родині?
-У нашого тата добре виходять доньки, тому ми чекаємо ще одну доцю.
Відомо, що Юля записує пісні на студії Потапа, він пише українські пісні спеціально для Юлі. Скільки вже інвестовано у кар’єру Юлі, як у співачку?
-Не так багато, як у цей ресторан.
Сотні тисяч доларів? Півмільйона – мільйон?
-Ні, все набагато простіше.
-Я би, напевно, не дозволила б такі витрати. Краще збудувати такий гарний ресторан, в якому будуть смачно їсти та проводити час люди, ніж вкладати в такі речі.
-У нас немає амбіцій, все по-скандинавські, як кажуть, просто.