Руслана уперше прокоментувала чутки про можливий виступ Леді Гаги на «Євробаченні»: «Те, що я виступаю замість неї - мені пафосно»

Співачка каже, що нічого не знала про можливий виступ закордонної зірки у фіналі конкурсу

Поділитися:

Руслано, хочу тебе привітати з Днем народження. В цей день ти була в Йорданії. Як святкувала?

–Мені виконалося 44 і я пишаюся цим, тому що, насправді, в 44 роки можна виглядати дуже навіть непогано. Можеш помацати.

Кремезно.

–Я чудово провела день в Йорданії, запакувала екстрімом. Стрибнула з водоспаду, пролетіла 40 метрів просто у воду. Більше ніколи такого не зроблю, навіть не знаю, як я на цей раз відважилась.  Але мені хотілося сказати собі: «ти можеш». І я це зробила.

Які подарунки отримала від мами, чоловіка?

–Чоловік дав мені путівку, сказав «щасти». Мої музиканти подарували оцей хрестик з діамантом. Мої прихильники зробили надзвичайне –подарували сертифікат і тепер на небі є зірка під назвою «Руслана».

У твоєму будинку коли-небудь буде обсерваторія і ти матимеш нагоду її побачити.

–Знаєш для чого? Куплю телескоп тільки для того, щоб Саша нарешті побачив зірку «Руслана».

Не вщухають розмови навколо «Євробачення»,  і ти опинилася у центрі скандалу через те,  що насправді у фіналі конкурсу замість твого виступу мав бути Леді Гаги. І саме твої дружні стосунки з продюсером «Євробачення» дали тобі змогу виступити у фіналі.

–Ми за лаштунками жодного разу про Леді Гагу не чули.  Дізналися тільки тоді, коли цей скандал почав випливати за тиждень по проведенню «Євробачення». Насправді, я думаю,  якщо Леді Гага дійсно мала би виступати, знайшлося би місце всім. В півфіналі було вагон часу і ми могли спокійно розпланувати свої виступи, не було якоїсь корони в когось на голові. А те, що я тепер виступаю замість Леді Гаги - мені пафосно.

Твій виступ у МВЦ сприйняли доволі прохолодно. Як ти до цього поставилася?

–Мені здається, що вони були заворожені, тому що ми використали дуже багато містичних, екзотичних елементів, які я знайшла в Карпатах. Я тобі гарантую, що ніхто зараз до цього ще не дійшов.

Люди продовжують говорити про гонорар, який ти отримала за виступ. Тому що 400 тисяч, як вважають люди, це забагато. І це дійсно величезна сума для України.

–Станом на сьогодні ми гроші не отримали, тому що розрахунки будуть тривати ще дуже довго. В мене були страшні скандали з Сашею про цифру, яку я вклала у створення цієї пісні. В запис, в кліп, в костюми, у підготовку. І «Євробачення» лише частину покрило цих витрат, дай Бог, щоб це третина була від того, що ми витратили. Станом на сьогодні кошти повністю пішли з моєї кишені і вони нам не повернулися.

Коли виступала на сцені «Євробачення», щось не торкнуло всередині? Не захотілося знову представити Україну на конкурсі?

–Дуже хочу бути у майбутньому, і це майбутнє більше тягне мене до Grammy, ніж до учасника «Євробачення».