Руслана згадала свої найекстремальніші пригоди у Канаді

Співачка, яка любить екстрим, знаходить його усюди

Поділитися:

Руслана завітала на прийняття на честь Дня Канади. 

Руслано, напевно, ти недаремно на прийнятті на честь Дня Канади, бо ти багато гастролювала Канадою, співала для української діаспори, тебе там гарно приймають.

–Перший мій концерт у Торонто ознаменувався тропічною зливою, прийшло 50 тисяч людей, і почалася злива. Кінець концерту – виходить поліція, стає позаду – бо потрібно завершувати концерт, але злива зупинила нам шоу, ми мусили її перечекати. Уяви собі – перший концерт  Руслани у Торонто, ми у шкіряних костюмах– і позаду поліція з озброєнням чекає, коли ми закінчимо. Але вони не зупинили концерт і ми були дуже вдячні. Останній тур був у Торонто рік тому, ми виступали з капелою бандуристів. Виконували коломийки, грали по-роковому.

Де подорожувала? Була на Ніагарському водоспаді?

–Була на Ніагарі не один раз, мене було не відірвати, бо це моя атмосфера. Ми були в Ukrainian Village – це унікальний музей про перших українців. Як вони переїхали  і зробили свої помешкання.  Там є дуже автентичні хатки, люди везли з собою не тільки паспорти, чи гроші, а весь дух України. 

Київське «Пирогово», але у Канаді. 

–Це дуже цікаво. Я була вражена найбільшою писанкою у світі, яка  є в Канаді. Це дійсно вражає, це витвір мистецтва. 

Як святкують українці День Незалежності України у Канаді? 

–Це дуже культово. Вишиванка усюди: люди мають вишиванки на авто, всі страви, як на Різдво, роблять величезні паради, дуже видовищно – вершники, авта антикварні. Співають. Це виглядає просто «вау». Гімн України  звучить в Канаді, як просто пісня. Її знають усі. Якщо ти заходиш в магазин і говориш між собою украннською, тобі кожен скаже: «Слава Україні!»