«Сцена – велика сила, яка лікує»: актор «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов про реабілітацію після страшної аварії

"Ми всі пройшли через розмову з психологом"

Поділитися:

Єгоре, ви озвучили одну з головних ролей у мультфільмі «Як приборкати дракона». Ви з жартівника і доброго хлопця перетворилися на злодія.

- Все життя хотів це зробити, бо я дуже люблю мультики. Було цікаво озвучувати поганого хлопця, тому що коли ти граєш такого персонажа – більше простору.

Вас прийшли підтримати більшість колег з «Дізель Студіо». Це ваш перший великий вихід після страшної трагедії, коли вся ваша група потрапила в страшну аварію. На жаль, загинула ваша колега Марина Поплавська. Як почуваєтеся зараз ви?

- Значно краще! Нам дуже приємно, що ми вже можемо замислюватися про такі події, як сьогоднішня, бо до цього часу нам було не до цього. Через травми в нас ще не стовідсоткова функціональність, але це дуже круто, що ми знову на ногах, що ми на роботі і бачимося з нашими глядачами.

Які фізичні травми були у вас? Яку реабілітацію ви проходили?

-  В мене були порвані всі зв’язки коліна, але я вже майже не кульгаю. Ми намагаємося робити шоу таким, щоб глядач нічого не помітив. Мені запропонували зіграти з «Квартетом І». Коли я прийшов до них, то вирішив не показувати милицю, щоб вони не розбіглися. А коли я вийшов на сцену, то відчув, що можу ходити без палички і навіть трохи пританцьовував. Сцена – велика сила, яка лікує.

Комусь з колег довелося звернутися до психолога. Як ви особисто налаштовували себе на робочий лад?

- Ми всі пройшли через розмову з психологом. Нам дуже допомогла підтримка людей: було відчуття, що вся країна була разом з нами. Мабуть, завдяки цьому ми почали замислюватися над продовженням нашої кар’єри. Потім ми зрозуміли, що це більше, ніж робота, це – місія. Ми повинні занурюватися у гумор, тому що без нього важко пережити це.