Секс-символ серіалу «Школа» Микита Вакулюк: «Мені завжди щастило з дівчатами»

Актор розповів про своє ставлення до власної привабливості

Поділитися:

Вітаємо вчителя англійської мови з серіалу «Школа» на Віденському балі у Києві! Сьогодні ви тут нікого не будете вчити англійської, а будете самі танцювати. Останні місяці ви самі вчилися танцювати різні бальні танці.

-Перші тижні мені здавалося, що це неможливо. Це було дуже важко, я не міг запам'ятати найпростіші рухи, весь час відчував, що це неможливо. Та поступово тіло почало запам'ятовувати ці рухи.

Ви стали справжнім секс-символом. На знімальному майданчику серіалу  «Школа» було чимало романів. Чи у вас не зав'язався роман на знімальному майданчику? 

-Дозвольте мені залишити це у таємниці. 

Зав'язався?

-Я вам не скажу.

Хоч ваша ровесниця?

-Звичайно!

Всі наші глядачі знають вас, як такого суворого, але сексуального викладача англійської мови у серіалі «Школа». А який ви у житті? Що у вас спільного з вашим екранним персонажем?

-Персонаж Алекс мені дуже близький, я його відчував з самого початку, мабуть, тому я його і зіграв.

Тобто така ситуація, в яку ви потрапили у серіалі «Школа», коли вам подобалися одразу дві вчительки, у вас таке в житті було?

-Були випадки, звичайно, коли я мав симпатії більш, ніж до однієї дівчини, таке трапляється у багатьох людей, це дійсно складно.

 До того, як ви зіграли у серіалі, ви були манекенником, знімалися у багатьох кліпах, зокрема, у кліпі «ВІА Гри», завжди грали такого пристрасного героя. З ким з дівчат, можливо, артисток, зав'язалися дружні стосунки?

-Мені завжди щастило з дівчатами, з усіма чудові стосунки, я дуже щасливий, що працював з гуртом «ВІА Гра», з Юлією Думанською, але можуть бути ще, будемо чекати.